X

Marea Britanie: SUTE de persoane FĂRĂ adăpost AMENDATE și trimise la ÎNCHISOARE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oamenii fără adăpost din Marea Britanie sunt amendaţi, condamnaţi penali sau chiar trimişi la închisoare pentru că cerşesc şi dorm pe stradă.

Cel puţin 51 de persoane ar fi fost condamnate pentru încălcarea ordinului de protecţie al spaţiului public, fiind acuzate de cerşetorie şi vagabondaj, acestea nereuşind să achite amenzi de până la 1.100 de lire sterline, care au fost date încă din 2014, conform The Independent .

Un bărbat a fost trimis după gratii timp de patru luni, fiind acuzat de cerşetorie. Judecătorul cazului a spus:

“O să îl trimit pe acest bărbat la închisoare pentru că îi era foame”.

Un alt bărbat a fost amendat cu suma de 105 lire sterline, după ce un copil i-a lăsat 2 lire în sacul sau de dormit.

Se pare că numărul celor care au ajuns să locuiască pe stradă a crescut cu 73% în ultimii 3 ani. Anul trecut, au fost înregistrate 4751 de persoane fără adăpost.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button