X

Marea Britanie: SUTE de persoane FĂRĂ adăpost AMENDATE și trimise la ÎNCHISOARE

Oamenii fără adăpost din Marea Britanie sunt amendaţi, condamnaţi penali sau chiar trimişi la închisoare pentru că cerşesc şi dorm pe stradă.

Cel puţin 51 de persoane ar fi fost condamnate pentru încălcarea ordinului de protecţie al spaţiului public, fiind acuzate de cerşetorie şi vagabondaj, acestea nereuşind să achite amenzi de până la 1.100 de lire sterline, care au fost date încă din 2014, conform The Independent .

Un bărbat a fost trimis după gratii timp de patru luni, fiind acuzat de cerşetorie. Judecătorul cazului a spus:

“O să îl trimit pe acest bărbat la închisoare pentru că îi era foame”.

Un alt bărbat a fost amendat cu suma de 105 lire sterline, după ce un copil i-a lăsat 2 lire în sacul sau de dormit.

Se pare că numărul celor care au ajuns să locuiască pe stradă a crescut cu 73% în ultimii 3 ani. Anul trecut, au fost înregistrate 4751 de persoane fără adăpost.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close