X

Tragedie cu români în Ungaria. Un LIVE pe facebook la volan a dus la moartea a 9 oameni, iar 35 de copii au rămas orfani

Image result for accidentului din Ungaria, 9 morti

ACTUALIZARE: Tot mai mulţi oameni spun că bărbatul a confundat drumul naţional cu autostrada.

O tragedie de proporţii s-a petrecut, marți, pe o şosea din Ungaria. Un microbuz cu români care se întorceau din Slovenia s-a lovit brutal de un camion cu nisip şi toţi cei nouă oameni de la bord şi-au pierdut viaţa, potrivit stirileprotv.ro.

O depăşire ratată ar fi cauza accidentului, iar potrivit unor imagini care circulă pe internet, şoferul făcea live pe Facebook în momentul impactului.

Șoferul, în vârstă de 38 de ani, transporta opt persoane – șase bărbați și două femei, care se întorceau de la muncă din Slovenia. Oamenii lucrau în agricultură, pe plantațiile de hamei.

Cu toții veneau spre casă și cu toții se pare că sunt județul Mureș, din localitățile Deaj, Căpâlna și Agriște.

Martor la tragicul accident a fost un alt șofer român, care se afla exact în spatele microbuzului și a încercat să acorde sprijin victimelor și a alertat și autoritățile.

E un adevărat șoc pentru cele trei comunități din județul Mureș, pentru că oamenii care au pierit pe șoseaua din Ungaria, din cele trei comunități, au lăsat în urmă 35 de copii orfani. În plus, în microbuz se mai afla și o femeie însărcinată, care a pierit împreună cu soțul ei.

Cât despre șofer, el și-a înființat firma de transport în urmă cu patru ani și făcea aceste curse regulat.

Image result for accidentului din Ungaria,

NOTĂ OrtodoxINFO

Aviz către toți! Dacă vedeți șoferul mașinii în care mergeți că folosește telefonul în timp ce conduce, să-i atrageți atenția (chiar dacă e vorba de soț, soție, rudă sau cunoștiință), iar dacă nu se conformează să sunați la 112 și să-l raportați, căci are interdicție prin lege să folosească telefonul în timp ce conduce.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Ministerul Afacerilor Interne a transmis următorul mesaj:

  „O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!
  STOP! E prea mult… demult este prea mult!

  Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!
  Pentru voi, cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!
  Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

  ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

 2. dar cu cei pe care ii vedem, de regula tineri, la volanul autoturismelor ca vorbesc la telefon, in tumpul cat conduce, ce trebuie sa facem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!