X

Ceva e putred rau in politica romaneasca pro sau anti Ierusalim

de null
Foto: https://www.flux24.ro/ludovic-orban-am-avut-o-discutie-cu-iohannis-inainte-de-a-mi-depune-candidatura-la-presedintia-pnl/

E limpede ca toate tarile vor recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, mutandu-si ambasadele acolo in cele din urma, si stim si motivul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Motivul fiind pregatirea instaurarii ANTIHRISTULUI, evident ca nu-i un motiv de bucurie, chiar daca, intr-adevar, e normal ca Ierusalimul sa fie capitala Israelului.

Nu-i de mirare deci ca Guvernul Romaniei si sefii PSD sunt si ei de acord cu o astfel de mutare a ambasadei.

Pe de alta parte, nu e de mirare nici ca multe state europene fac un joc de glezna si se declara contra, caci deocamdata sarcina data lor de catre papusarii mondiali este sa primeasca un numar cat mai mare de refugiati musulmani, iar recunoasterea Ierusalimului prea s-a bate cap in cap cu constructia de moschei pe teritoriul lor. Altfel spus, deocamdata mai importanta este transformarea continentului intr-un ghiveci, folosind masele de imigranti:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Deci, evident, nu spun ca nu-si muta ambasadele la Ierusalim pe motiv de … antihrist, ci invoca problemele cu palestinienii, dar o fac suficient de elegant pentru a nu parea cumva discursul lor prea antisemit.

Nu acelasi lucru se intampla insa si in Romania, unde cei ce joaca rolul de opozitie la recunoasterea Ierusalimului au adoptat un surprinzator extrem de dur mesaj anti evrei.

Sa ne amintim.

Pe 26 aprilie 2018, Preşedintele Klaus Iohannis declara că vizita în Israel a premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este plină de ciudăţenii, fără mandat şi îl îngrijorează secretomania cu care a fost organizată:

 

”Despre domnul Dragnea s-a aflat că a plecat acolo doar după ce a ajuns. Nu ştiu care sunt dedesubturile. Cine ştie ce înţelegeri secrete face Dragnea cu evrei

 

Asta in conditiile in care, in 2017, președintele României primea în SUA premiul „Lumina Națiunilor”, acordat de Forumul American Jewish Comitee. El ajungand locatar la Cotroceni, sustinut fiind de “societatea civila” marioneta a evreului George Soros:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

Iar zilele trecute, presedintele PNL, Ludovic Orban, facea un denunt, despre care iata ce putem citi la http://www.flux24.ro/halucinantul-denunt-al-lui-orban-faptuitoarea-viorica-dancila-a-intrat-in-contact-direct-cu-reprezentanti-ai-statului-israel-putere-straina/:

 

Elementele cu privire la înalta trădare din denunțul semnat de Ludovic Orban sunt absolut halucinante, transmite Antena 3.

FRAGMENTE DIN DENUNȚUL LUI LUDOVIC ORBAN:

a) Legătura cu o putere sau organizație străină ori cu agenți ai acestora.

Astfel cum am arătat, făptuitoarea Dăncilă Vasilica Viorica a realizat în perioada 25-26 aprilie 2018 o vizită în statul Israel, după ce în prealabil a decis în Guvern că România își va muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim. În cadrul acestei vizite, făptuitoarea a intrat în contact direct cu reprezentanți ai statului Israel *putere străină.

Mai mult, Partidul Social Democrat (partid al cărei Președinte Executiv este doamna Dăncilă Vasilica Viorica) a angajat drept consultanți o serie de companii și/ sau persoane fizice din Israel, cum ar fi (conform informațiilor din presă):

– Moshe Klughaft;

– Sefi Shaked;

– Asaf Einsin.”

Informațiile prezentate în plângerea penală drept dovezi ale înaltei trădări săvârșite de premierul Viorica Dăncilă au fost demontate în „Ediția Specială” de jurnalistul israelian Attila Somfalvi.

Potrivit acestuia, referirile lui Ludovic Orban la agenți ai unei puteri străine sunt niște „bazaconii”.

„Expert în Constituția României nu sunt, nici în politica românească nu vreau să mă bag – nu cred că sunt eu omul care să analizeze politica internă din România, dar pot să vă spun că aceste trei persoane sunt experte. Îi știu personal de peste 10 ani pe toți trei – niciunul din ei nu are nicio legătură cu serviciile secrete israeliene, toți trei sunt strategi politici vechi cunoscuți, care au lucrat cu diferite partide din dreapta iraeliană și din stânga israeliană.

Unul dintre ei este căsătorit cu o româncă, au două fete împreună și trăiesc undeva în Europa. Deci nu MOSSAD, nu Shin Bet și nu protocoalele bătrânilor din Sion. Pot să vă spun clar: sunt bazaconii!”, a subliniat jurnalistul Attila Somfalvi.

 

Naucitor …

Pai, Parintele Justin Parvu a spus mai putine nasoale despre evrei si totusi Elie Wiesel a sarit in sus, opunandu-se acordarii titlului de cetatean de onoare. Dar de asta data acelasi Institut tace, cand presedintele partidului, al carui candidat ocupa actualmente fotoliul prezidential, depune la procuratura un denunt cu mult mai dur la adresa israelienilor.

Iar mass-media anti PSD, care pana acum era absolut total elogioasa la adresa evreilor, tace si ea. Iar cand nu tace, tine isonul …

Asa ca, ceva e putred rau in politica romaneasca. Nu stim ce ni se pregateste, dar de bine nu poate fi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Pai da, in vremurile pre-antihristice un eveniment pe care il notam cu “X” va determina izbucnirea unui conflict armat la care treptat se vor alatura multe alte diferite state, intr-o tabara sau cealalta, ori altele intrand doar sa-si “rezolve” treburile mai vechi cu cate un alt stat. Apoi, dupa toata aceasta alaturare multipla de state stim ca lumea va fi secatuita de atat razboi, pierderi, saracie, foamete, boala si va dori benevol ca acel eveniment “X” sa fie acceptat de toata lumea, pt ca nu-i asa? va trebui sa se instaureze pacea si “pacificatorul”. Stim din proorocirile sfintilor nostri ca evenimentul notabil care se va petrece in vremea de pe urma este acceptarea Ierusalimului ca si centru “spriritual” al lumii, ca loc cheie de unde a pornit evenimentul “X” pt ca ulterior tot acolo sa se stearga tot si sa se instarureze pacea. Cu tot cu pacificatorul pe tronul Ierusalimului. Rezulta ca, din spusele sfintilor parinti, dand firul inapoi pana aproape de azi, ca acel eveniment “X” are stransa legatura cu Ierusalimul, cu razboiul (necesar si anterior “pacii” de care ni se prooroceste) si cu state aflate initial in conflict. Se intrevede deci o f posibila stransa legatura cu tot ce se petrece in vremea asta.

  1. Titlul induce in eroare. In Romania este, deocamdata, doar razboiul cu statul paralel care are mari sanse sa creeze instabilitate si sa creasca dezbinarea. Razboiul mondial este altceva.

 2. Ebola, epidemie „de interes național” în Congo. Autoritățile încep vaccinarea populației
  OMS a anunţat că va trimite în total 7.540 de doze de vaccin experimental în tentativa de a stopa răspândirea epidemiei. Prioritate în campania de vaccinare o au cei care au intrat în contact cu cazurile înregistrate până în prezent şi personalul medical. Vaccinul oferit de firma farmaceutică Merck & Co este fără licenţă, însă şi-a dovedit eficacitatea în timpul focarului de Ebola din Africa de Vest. Vaccinul trebuie depozitat la o temperatură cuprinsă între -60 şi -80 grade C, însă condiţiile din Republica Democrată Congo, o ţară cu valori de temperatură şi umiditate ridicate, sunt nesigure în acest sens.

  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3782960

 3. Toată politica ‘românească’ este un putregai, care în problema evreiască a Ierusalimului folosește o polarizare aparentă a politicii din România pentru a nu se pune rău cu UE, arătând că mergem pe ‘calea europeană’ în problema Ierusalimului dar că unii iau în calcul și… ‘calea evreiască Trump’, ca să nu ne punem rău nici cu jidanii și americanii. ‘Calea europeană’ în problema Ierusalimului prevede o Europă prietenoasă cu islamul și un bun mediu de afaceri Iran-UE, iar ‘calea evreiască Trump’ este mult mai directă, prevede ‘preluări cu forța’ într-un mediu violent sub imperiul sancțiunilor economice, dar care prevede și recompense pentru cei care merg pe această ‘cale’. Dacă aveți chef, citiți și

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/statutul-ierusalimului-de-ce-s-a-abtinut-romania-la-votul-de-la-onu-849451

  https://www.euractiv.ro/subiecte/Statutul-Ierusalimului-2057/pagina-1

  https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/istoria-conflictului-din-ierusalim-2067265

  http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-ambasadorul-palestinei-nu-voi-recomanda-o-rupere-de-romania-pozitia-guvernului-roman-surprinzatoare-17223821

  https://www.agerpres.ro/politic-ex/2018/05/21/paraguay-a-treia-tara-care-isi-inaugureaza-ambasada-la-ierusalim–112316

 4. Foarte illuminatul William Shakespeare spunea:”Lumea-ntreagă e o scenă și toți oamenii-s actorii”.

  Excelenți actori sunt în politică, și la noi, și peste tot în lume …
  Românii Klaus Werner Iohannis, și Ludovic Orban și-au dat din nou mâna peste țară ca să le pregătească ceva bun-bun românilor, care dorm liniștiți somn greu, din care probabil că nu se vor trezi nici când va fi prea târziu.

  Vă mai amintiți? ”Cine tace și face”?:

  https://www.youtube.com/watch?v=TQvqMpx01ak

 5. 1) Am rezerve ca la nivelul superior al conducetrii PSD cineva are minim de cunostinte teologice legate de semnificatia antihristica a mutarii simbolurilor puterii politice la Ierusalim.
  Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac !

  2) In aceasta ultima etapa din istoria umanitatii, se trece din cauza pacatelor lumii intregi, in care ne scufundam in mod accelerat de peste 100 de ani. Hotararea Congresului SUA din 1996 ( anul 7504 de la caderea ;lui Adam ) confirma proorocirile Sf Parinti, ca incepand cu mijlocul celui de-al 8 lea veac, Dumnezeu incepe sa intervina in istorie, in sensul opririi faradelegilor, prin inceptul sfarsitului istoriei neamului omenesc.

  https://www.aparatorul.md/profetia-sfantului-nil-atonitul-despre-antihrist-si-sfarsitul-lumii-atunci-nu-se-vor-mai-cunoaste-fetele-barbatilor-de-ale-femeilor/

  3) Johanis+USR+PMP+… slujesc mai bine intereselor Israeluylui, asa ca atiunci cand interesele supewrioare o cer, institutul Elie Visel, inchde ochii la anumite derapaje verbale ‘antisemite’.

 6. evreii au o vorba “mai bine sa moara un evreu si sa scape turma”, cu referire la sacrificarea evreilor ca sa mentina flacara antisemitismului cu care fac jocurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button