X

Brazilienii au „vopsit” statuia lui Iisus in culorile Israelului

The Christ the Redeemer statue in Brazil's Rio de Janeiro lit in blue and white to mark Israel’s 70th anniversary on May 14, 2018. (Courtesy of Israel’s honorary consulate in Rio via JTA)

Statuia lui Hristos Mântuitorul de la Rio de Janeiro, care este administrată de Biserica Catolică, a fost iluminată luni, 14 Mai, în culorile alb și albastru. Consulul onorific al Israelului, Osias Wurman, a declarat pentru JTA: „Este un eveniment istoric în relația evreiască-creștină din Brazilia. Pentru prima dată în 70 de ani, cel mai important simbol al credinței creștine din Brazilia a fost iluminat cu albastrul și albul Israelului”.

https://www.timesofisrael.com/rios-christ-the-redeemer-goes-blue-and-white-for-israels-70th/

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close