X

Dragnea și Netanyahu au pus la cale crearea unei BAZE de date “extensive”, care COLECTEAZĂ “informaţii detaliate despre PACIENȚI, de ordin clinic, biologic şi comportamental”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liviu Dragnea a discutat în vizita sa din Israel cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre posibile investiţii în sistemul românesc de sănătate, potrivit unui raport despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.  Printre subiectele discutate se numără cooperarea medicală, iar Netanyahu i-a prezentat lui Dragnea proiectul de creare a unei baze de date “extensive”, care colectează “informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin clinic, biologic şi comportamental”.

Domeniul medical este unul tot mai prezent în contactele oficiale dintre PSD şi oficialii israelieni. Subiectul a fost şi pe agenda întâlnirii dintre Viorica Dăncilă şi Benjamin Netanyahu, potrivit comunicatului oficial al guvernului.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. În noiembrie 2016, primarul PSD al Bucureştiului, Gabriela Firea, enumera medicina printre domeniile prioritare pentru colaborarea cu Israelul.

Raportul despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor îl puteți vizualiza AICI.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cica la anul ,,papa,, Francisc va face o vizita in România ; interesant , sa vedem ce o mai vrea de la noi ;

  2. suntem vanduti ca vitele la targ…se pregateste tehnologia de modificare prin nanogenetica. semnul fiarei va fi dat ca pe ceai, ca sa traiti mai mult , mai bine, sa aveti succes in viata….cand israelul va avea toata tehnologia de manipulare a mintilor si va putea produce orice atunci al 3-lea razboi poate fi declansat oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button