X

Copil aflat în moarte cerebrală și-a revenit, după ce mama își dăduse acordul să-i fie prelevate organele. Încă o dovadă că toți trăiesc când sunt măcelăriți

Povestea lui Trenton, un băiețel de 13 ani, din Alabama, pare scenariu de film, însă e o realitate care cu greu poate fi redată în cuvinte. Copilul a fost rănit într-un accident cumplit, în timp ce se juca alături de un bun prieten. S-a izbit cu capul de asfalt și a suferit nu mai puțin de 15 fracturi craniene. A fost operat, însă șansele de recuperare erau minime.

Medicii au stat de vorbă cu părinții lui Trenton, le-au explicat situația, iar mama sa, Jennifer, sfâșiată de durere, a luat o decizie importantă, aceea de a dona organele fiului său, după ce acesta urma să fie deconectat de la aparate.

Minunea a venit în momentul în care femeia se pregătea să semneze documentele prin care își dădea acordul ca organele fiului ei să fie prelevate de medici. Chiar înainte de a fi deconectat de la aparatele care-l țineau în viață, Trenton a dat primele semne de viață. Creierul băiatul și-a reluat activitatea cerebrală, spre uimirea medicilor.

Cu fericire, lacrimi și o nouă speranță, Trenton, alături de mama sa, și-a început lungul drum spre recuperare. Deși suferă în continuare de dureri severe și crize convulsive, Trenton este viu. A avut până acum trei intervenții chirurgicale pe creier, iar în cele din urmă i sa permis să se întoarcă acasă.

Categorii
Transplant
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.