X

Foto: CHEMTRAILS BUCURESTI, sambata, 28 aprilie 2018

Fotografia de mai sus am primit-o pe e-mail.

Cititi va rugam si:

Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS LUNG, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Doamne ajuta. In Anglia la fel am numarat intro singura zi cinsprezece avioane si cel mai ciudat oamenii nu reactioneaza in nici un fel ba chiar se amuzeaza habar nau cei asta.

    1. Si eu urmăresc de câteva luni aceste avioane cu chemtrails dimineața se umple cerul iar acum mai nou ei dau ch chemtrails noaptea.Dimineata e deja inorat intre ghilimele. Deci nu putem să ne bucurăm de soare.Opriti vă rog gazarea populației de dragul copiilor și pentru viitorul omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.