X

Foto: CHEMTRAILS BUCURESTI, sambata, 28 aprilie 2018

Fotografia de mai sus am primit-o pe e-mail.

Cititi va rugam si:

Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS LUNG, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

 

Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Doamne ajuta. In Anglia la fel am numarat intro singura zi cinsprezece avioane si cel mai ciudat oamenii nu reactioneaza in nici un fel ba chiar se amuzeaza habar nau cei asta.

    1. Si eu urmăresc de câteva luni aceste avioane cu chemtrails dimineața se umple cerul iar acum mai nou ei dau ch chemtrails noaptea.Dimineata e deja inorat intre ghilimele. Deci nu putem să ne bucurăm de soare.Opriti vă rog gazarea populației de dragul copiilor și pentru viitorul omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.