X

Foto: CHEMTRAILS BUCURESTI, sambata, 28 aprilie 2018

de null

Fotografia de mai sus am primit-o pe e-mail.

Cititi va rugam si:

Un doctor avertizează asupra CHEMTRAILS LUNG, o noua epidemie ce cauzeaza probleme creierului si plamanilor / Multi medici stiu dar tac

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Doamne ajuta. In Anglia la fel am numarat intro singura zi cinsprezece avioane si cel mai ciudat oamenii nu reactioneaza in nici un fel ba chiar se amuzeaza habar nau cei asta.

    1. Si eu urmăresc de câteva luni aceste avioane cu chemtrails dimineața se umple cerul iar acum mai nou ei dau ch chemtrails noaptea.Dimineata e deja inorat intre ghilimele. Deci nu putem să ne bucurăm de soare.Opriti vă rog gazarea populației de dragul copiilor și pentru viitorul omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.