X

TABARA DE HAIDUCIE la Campina. Veti învăța tehnici de supraviețuire

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cineva ne-a trimis acest link, http://gogupuiu.ro/tabere-de-haiducie/, unde putem citi:

 

TABĂRĂ DE HAIDUCIE “Gogu Puiu” 27-29 APRILIE

Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei organizează, în perioada 27-29 aprilie, o tabără sportivă pentru amatori, în care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște și învăța tehnici operaționale de supraviețuire.

Profesioniști din diverse domenii – militar, medical, alpinism, arte marțiale – vor fi alături de dumneavoastră pentru a vă împărtăși din propriile cunoștințe și experiențe, prin activități practice, desfășurate în natură.

Școala focului, construirea unui adăpost, școala de noduri/matelotaj, tehnici de autoapărare, gestiunea stresului, elemente de termoregulatie și nutriție, condiție fizică și elemente de autonomie alimentară, tehnici de prim-ajutor sunt componentele programului pe care îl propunem pentru această tabără, denumită SIMBOLIC “tabără de haiducie”.

Pentru că ne dorim o reală ieșire din cotidian pentru cei interesați și pentru că reînnoirea contactului cu mediul natural, depășirea pragului de confort obișnuit, întărirea rusticității și a robusteții-calități virile esențiale, participanții vor dormi sub foi de cort, iar cei mai curajoși, sub cerul liber.

Stagiul se va desfășura în Câmpina, județul Prahova, începând de vineri, 27 aprilie, ora 14:00, până duminică, 29 aprilie, ora 18:00.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

 

Nu-i cunosc, nu stiu ce-i cu ei, dar daca tot vorbim noi din ce in ce mai des despre supravietuire, poate ca nu-i rau sa vedeti despre ce-o fi vorba.

Referitor la artele martiale, la nivelul asta, nu cred ca se vor apuca de indoctrinat cu rataciri indotibetane, ci probabil ca va vor invata niste miscari. Oricum, fiti cu bagare de seama.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button