X

Ziua Independentei Statului Israel

de null

Israelul sarbatoreste Ziua Independentei, “Yom Ha’atzmaut”, care celebreaza proclamarea statului evreu din 14 mai 1948. Aniversarea este programata sa urmeze calendarul evreiesc, adica ziua a cincea a lunii Iyar; cu o zi inainte, in fiecare an, se aniverseaza “Yom Hazikaron”, “ziua soldatilor israelieni cazuti la datorie si a comemorarii victimelor terorismului”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Brian Krzanich, director executiv al Intel, are în vedere participarea sa la ceremoniile de aniversare a 70 de ani de independenţă a statului modern Israel, pentru a fi martor la spectacolul oferit de un roi de 300 drone Shooting Star (Stea Căzătoare) produse de Intel.  Video: spectacol oferit de un roi de 300-UAV drone la Ierusalim de ziua independenţei statului Israel modern.

http://www.globes.co.il/en/article-intel-ceo-to-attend-israels-70th-anniversary-celebrations-1001232341

https://www.haaretz.com/israel-news/watch-drones-light-up-jerusalem-s-night-sky-for-independence-day-1.6012286

Israel, 70 de ani de independenţă. Sărbătoare marcată și de TVR. În Studioul 3 al Televiziunii Române au fost momente emoționante. Sute de copii au cântat Aleluia Israel.

http://stiri.tvr.ro/israel–70-de-ani-de-independenta–sarbatoare-marcata—i-de-tvr_830292.html#view

Ziua Independenței statului Israel – Premierul Beniamin Netaniahu: “Israelul este o putere mondială în creștere”. Ceremonia aprinderii făcliilor cu ocazia celebrării Zilei Independenței statului Israel – 70 de ani, a avut loc miercuri seara pe Muntele Herzl din Ierusalim.

http://www.animanews.org/2018/04/19/ziua-independentei-statului-israel-premierul-beniamin-netaniahu-israelul-este-o-putere-mondiala-in-crestere-video/

https://www.youtube.com/watch?v=tRrfEorBIHQ

Celebrând 70 de femei remarcabile ale Israelului

http://blogs.timesofisrael.com/celebrating-70-extraordinary-women-of-israel/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button