X

Ziarul “Adevarul” minte despre cei ce l-au finantat pe Adolf Hitler

de null

Iata o mostra din discursul politicianului republican Louis Thomas McFadden (1876-1936) din perioada trimfului nazist din Germania:

 

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

 

Si fiindca a vorbit prea mult, a fost asasinat.

In articolul lor Oamenii din umbră care l-au ajutat pe Hitler să ajungă la putere: mogulii care i-au finaţat nebunia cei de la Adevarul vorbesc doar despre doua personaje: Fritz Thyssen si Alfred Hugenberg. Dar nici despre acestia nu spun totul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Nimic despre relatia IG Farben – Rockefeller:

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

Nimic despre Harriman, Warburg si alti bancheri … evrei, Wall Street, Federal Reserve sau IBM:
NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

De ce aceasta minciuna prin omisiune?

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Nazism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.