X

Urmașii naziștilor trebuie să plătească: Polonia cere Germaniei despăgubiri de 1,3 TRILIOANE de dolari, pentru Al Doilea Război Mondial

Jews from the Warsaw ghetto surrender to German soldiers after the uprising. (Photo by Keystone/Getty Images)

Polonia va cere oficial despăgubiri din partea Germaniei pentru pagubele făcute în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, afirmă șeful partidului de guvernământ, citat de Reuters.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia a decis să ceară oficial Germaniei despăgubiri pentru cel de-al Doilea Război Mondial, a declarat, joi, Jaroslaw Kaczynski, liderul partidului aflat la putere.

Polonia estimează pierderile din al Doilea Război Mondial cauzate de Germania la 6.200 de miliarde de zloți. La cursul actual, despăgubirile solicitate sunt în valoare de 1.320 de miliarde de dolari.

Reamintim că la 1 septembrie, lumea își amintește că Germania nazistă a invadat Polonia, marcând începutul celui de-al doilea război mondial. În urma pactului Ribbentrop – Molotov, URSS a invadat și ea Polonia, pe 13 septembrie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Manevra jidaneasca!
  N-a murit natia germana si jidanimea mondiala a inventat un alt atac…

  Germania NU a primit inapoi teritoriul hacuit dupa primul razboi….luat “cu acte de invingator (tot corupt de jidani) si exploatat pentru 20 de ani.
  Germania si-a luat ce era al ei si ce a constituitsi ESTE drept absolut.
  In plus, germanii care au fost ucisi in acele teritorii ca “purificare etnica”/genocid de catre marxistii condusi de jidanii din Polonia obliga statul Polonez la despagubiri catre familiile germane!
  Mai mult, de-parazitarea a fost benefica Poloniei, beneficiara atat ecomnomic cat si social.

 2. Nu pot totusi să nu ma întreb dacă URSS (acum Rusia, că și-a asumat se pare tot trecutul Uniunii Sovietice) a plătit vreun euro despagubire Poloniei. Sau României și Țărilor Baltice pentru atrocitățile comise și jaful practicat de “eliberatorii” sovietici, ca urmare a aplicării Pactului Molotov – Ribbentrop. Aversiunea personală față de etichetarea drept “nazism” a noului totalitarism ecologic-medical vine și din faptul că în continuare privirea e indreptată greșit (iar Simone Weil – a nu se confunda cu Simone Veil, criminala promotoare a avortului – spunea in “Harul si greutatea” ca singurul pacat ar fi indreptarea gresita a privirii). Nu visul lui Hitler e pe cale a se realiza prin NOM ci cel al lui Stalin. Germania de azi seamănă din ce în ce mai mult cu Rusia sovietică decât cu Germania național-socialistă. Diferența esențială: național-socialismul nu și-a propus niciodată să seducă masele și nici să le reeduce (inclusiv cu forța daca altfel n-ar fi mers). Aceasta a fost 100% apanajul bolșevismului. Iar noua ordine mondială care se vrea instaurată e mai înainte de orice COMUNISTĂ.

  1. Sandule, cam dai pe alături…..ȘI nazionalsocializmus avea in vedere Creearea Omului Nou, în viziunea lor, de rasă pură ariană, cu anumite caracteristici somatice dar mai ales psihologice-bărbatul arian soldatul perfect și femeia ariană mama perfectă, iar pe lângă copii născuți în căsătorii, mai voia și copii dinafara căsătoriei-un fel de permise/premii de reproducere- pentru elita din SS.
   Toate dictaturile-puii Revoluției Franceze au vrut un Great Reset sau BBB se zice acum, având ca prim obiectiv creearea Omului Nou(*constructor conștient al socialismului și comunismului*, spunea Ceaușescu).
   Din fericire pentru oameni, Dumnezeu e tot la butoanele lumii, în ciuda cornoraților care se luptă din răsputeri să pună mâna pe Creația Sa….

   1. Lui Hitler nu-i păsa daca popoarele cucerite apreciaza sau nu national-socialismul. În Germania n-a existat si n-ar fi putut exista un “Experiment Pitești”. În lagarele de muncă germane nu se citea “Volkischer Beobachter” așa cum în inchisorile sovietice deținuții erau obligați să citească și să conspecteze din “Pravda”. Național-socialismul (nu voi folosi cuvântul nazism, invenție a talmudiștilor pentru a demoniza național-socialismul) nu a încercat să pară altfel decât era. N-avea de-a face cu corectitudinea politică. Aceasta e apanajul Stângii dintotdeauna. Numai comunismul, perpetuat în această formă distopică de azi, a încercat să prezinte rahatul (scuze) ambalat cât mai frumos. Hitler nu ar fi spus niciodată “în 2030 nu veți mai avea nimic și veți fi fericiți”. Stalin da. Hitler ar fi spus doar că “nu veți mai avea nimic”. Puțin i-ar fi păsat de fericirea popoarelor subjugate (vezi și “Mein Kamf”). Referitor la “omul nou”, cel puțin la noi comunismul a preluat sintagma de la Mișcarea Legionară. Ducând crezul în peiorativ, așa cum diavolul încearcă să răstălmăcească tot ce se încearcă prin Dumnezeu. De altfel, de omul nou, renăscut prin Hristos, ne vorbește însăși Sfânta Scriptură.

    1. Tocmai ai pus i-ul sub punct…Toate tiraniile; inspirate de Rău fiind ;vor pervertirea Creației și mai ales a Omului; Răul nu poate decât să *maimuțărească*/imite strâmb ideile lui Dumnezeu; toți exponenții lor vor acel Om Nou, dar cu caracteristicile*(re)setate* după ideologia fiecărei tiranii.
     *Raiurile pe Pământ* promise de fiecare dintre aceștea sunt însăși nebunia Răului.
     Ne-a ferit Dumnezeu de soarta rezervată *nearienilor* de puiul de gidean adolf, dar nu scăpăm de tirania *Cel mai iubit fiu al poporului*gidean, fiul preacurvei de 12 generații, aflat încă *în așteptare*.

   2. Nu crea nici un om nou ci reamintea germanilor calitatile care i-au facut sa devina un popor puternic, sa supravietuiasca.


    Una era fantezia filozofica si altceva politica de stat, sa nu cadem in sustinerea teoriilor talmudistilor… e bine sa citim exact ce s-a scris si sa auzim cu urechile noastre exact ce a fost spus.
    Sigur ca a te stradui sa fii si mai bun este o cale spre perfectiune, pe care sigur ca nimeni nu o va atinge… iar Hitler nu a pretins si nici nu a stabilit stacheta perfectiunii…
    ———————————————-
    Poate iti faci timp sa vezi asta… (link) si cauta ceva despre “untermenschen”:
    https://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/glauben.htm
    The Nazi Book of Advice for Young German Men

 3. Cine a prejudiciat Polonia, să plătească. Adică cine nu și-a văzut de treabă să facă bine să plărească oalele sparte. Așa este cinstit. Apoi venim și noi la rând.

 4. REGATUL ‘APOSTOLIC’ POLONEZ – ASEMENEA REGATULUI APOSTOLIC MAGHIAR – in numele catolicismului, a infrant armatele lui Mihai Vitezul in Moldova si Muntenia, dupa batalia de Miraslau, ditrugand primul stat romanesc unificat.
  CE DAUNE AR TREBUI SA NE PLATESCA NOUA ROMANILOR ?
  DAR PT FAPTUL CA A DEZNATIONALIZAT ETNIC SI RELIGIOS PE ROMANII DIN POCUTIA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button