X

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

de null

Acesta nu este un articol pentru tefelisti. Pentru ca nu este un sir scurt de cateva lozinci simple. Este istorie.
Dar nu este nici exhaustiv. Pentru aceasta ar trebui o carte. Insa este o invitatie la studiu. Iar daca veti citi si hyperlink-urile veti ajunge intr-adevar la un volum de informatii cat pentru o carte.
La ce va ajuta? Dupa acest studiu, veti intelege ca traiti in Matrix. Iar dupa ce veti intelegeti aceasta, veti face tot ceea ce puteti ca sa iesiti de acolo …

Imagini pentru IG Farben – Rockefeller
Foto: http://www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague/bwdcritical.htm

Studiile de la Nuremberg: Crimele Big Pharma împotriva umanității

(NewsTarget) După cel de-al doilea război mondial, zeci de suspecți de crime de război naziste au fost judecați de aliați în Palatul de Justiție din orașul Nürnberg, locul nașterii partidului nazist. Inculpații proveneau nu numai din rândurile militarilor, ci și din sectoarele medicale, judiciare, administrative, industriale și de altă natură care alcătuiau mașina germană de război.
Printre prizonierii din sectorul industrial acuzați de crime împotriva umanității au fost 24 de manageri ai IG Farben, o organizație fără care, conform procurorului șef al SUA Telford Taylor, al doilea război mondial nu ar fi fost posibil.
În 1925, IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Asociația de interese comune), a devenit un cartel puternic al companiilor chimice și farmaceutice germane, cum ar fi Bayer (producătorul de aspirină), BASF, AGFA și Hoechst (cunoscut sub numele de Aventis. Grupul IG Farben a devenit cea mai mare corporatie chimica si farmaceutica din lume. Și chiar și astăzi, deși nu folosește numele de IG Farben, companiile sale rămân cele mai puternice companii transnaționale de pe planetă în domeniul produselor farmaceutice, chimice și agrochimice.
Cartelul IG Farben a fost crucial pentru efortul de război al naziștilor prin furnizarea de combustibili sintetici, cauciuc și alte substanțe chimice. Ei au fabricat și Zyklon-B, gazul nervos folosit pentru a ucide milioane în lagărele de concentrare din Auschwitz, Birkenau și în alte locuri. Cartelul, mai târziu cunoscut sub numele de chimisti ai Diavolului, a folosit deținuții care nu doreau să aleagă lagărele de concentrare ca lucrători slavi și cobai pentru a testa substanțele chimice, produsele farmaceutice și vaccinurile. Zeci de mii au murit, iar cei care s-au îmbolnăvit prea mult pentru a fi de folos au fost uciși în camerele de gaze.
IG Farben a lucrat îndeaproape cu regimul nazist și SS și a fost probabil cea mai importantă dinamică în conducerea masinii de razboi naziste, donând circa 80 de milioane de Reichsmarks în schimbul industriei chimice, farmaceutice și petrochimice confiscate din țările ocupate. Cu toate acestea, nu ar fi putut ajunge într-o poziție de astfel de putere fără investiții uriașe de la John D. Rockefeller și Compania sa Standard Oil. Împreună cu Rockefeller au înființat o companie numită Standard IG Farben.
Deși știa că va fi folosit în scopuri de război, Rockefeller a reușit să organizeze un transport de 500 de tone de tetraetil lead la IG Farben în 1938 pe care Luftwaffe îl avea nevoie pentru combustibilul aviatic. În mod surprinzător, un an mai târziu, cu războiul pe cale să iasă, el le-a furnizat până la 20 de milioane de dolari de tetraetil lead care a permis direct lui Hitler să înceapă războiul atacând Polonia și Franța.
Chiar și până în 1942 a furnizat naziștii cu petrol deturnat prin Elveția și a alimentat submarinele germane în Insulele Canalului. Când a fost acuzat de legea „Trading With the Enemy”, Rockefeller a dispărut cu o „palmă pe încheietură” (amendă de 5.000 de dolari) când președintele Roosevelt a oprit brusc ancheta la cererea Departamentului de Război. (Rocketfellerul nepatriotic a amenințat că nu va mai furniza SUA cu livrări esențiale de ulei de război).
IG Farben a continuat să construiască cel mai mare complex industrial din Europa, la Auschwitz, pentru fabricarea de substanțe chimice și explozivi pentru efortul de război german. Finanțarea a fost realizată de Deutsche Bank în mărime de aproape un miliard de Reichsmarks. Acest complex, cunoscut sub numele de IG Auschwitz, a acoperit circa 24 de kilometri pătrați, inclusiv lagărul de concentrare de la Auschwitz, din care a atras un vast bazin de muncă sclavă. Directorii IG Farben au contribuit la transformarea acestui complex imens în cel mai mare lagăr de exterminare din istoria omenirii.
În mai multe rânduri, când aliații au dat ordine să bombardeze complexul, Rockefeller și-a folosit influența prin intermediul lui John J. McCloy, secretar adjunct al războiului (fostul consilier juridic al IG Farben), pentru a anula raidurile de bombardament, în pofida protestelor unor comandanți aliați. Mai mult, nici o bombă nu a căzut pe sediul IG Farben în Germania, la Frankfurt. Uluitoare, într-un moment în care orașele industriale germane au fost bombardate și pulverizate pe scară largă, inclusiv Frankfurt,

La procesele de la Nürnberg, 24 de directori ai IG Farben și alți industriași au fost acuzați de genocid, sclavie și alte crime împotriva umanității. Mulți dintre acești infractori lipsiți de scrupule ar juca ulterior un rol-cheie în restabilirea mai multor companii IG Farben ca jucători principali în industria farmaceutică / chimică nu numai în Germania, ci și în Europa și Statele Unite. Iar câțiva dintre acești foști naziști ar fi esențiali în elaborarea unei asociații comerciale paneuropene, care au evoluat acum în Uniunea Europeană.
Dr. Fritz ter Meer, directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului nervos, Zyklon-B, care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar a fost eliberat după patru ani prin intervenția lui Rockefeller și JJ McCloy, apoi Înaltul Comisar al SUA pentru Germania. Fritz ter Meer, vinovat de genocid și crime împotriva umanității, sa întors la muncă în Bayer, unde a fost președinte de mai mult de zece ani, până în 1961.
Același ter Meer, un criminal de război nazist condamnat, a devenit unul dintre inițiatorii Comisiei Codex Alimentarius din 1962, o organizație care a fost cultivată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și, ulterior, cu Organizația Mondială a Comerțului (OMC).
Codex Alimentarius, presupus a fi creat pentru a proteja sănătatea consumatorilor și pentru a asigura practici corecte în comerțul cu alimente, este, în realitate, extrem de ostil față de industria alimentară din lume și pare determinat să le distrugă. Codul este controlat de Big Pharma, a cărui singură rațiune este de a promova boala și de a vinde mai multe produse farmaceutice.
Karl Wurster, președintele companiei IG Farben, Degesch, care a fabricat gazul nervos Zyklon-B, a fost acuzat ca un criminal de război, dar a fost achitat cumva. Mai târziu, el a fost CEO al BASF timp de 13 ani, până în 1974.
Hans Globke a co-autorizat legile anti-evreiești ale raselor din Nuremberg și a fost responsabil pentru scrierea noilor legi ale Marelui Reich-ului European în țările ocupate de nazisti. După război, Globke a devenit ministru al guvernului cancelarului Konrad Adenauer și a slujit între 1949 și 1963. El era liber de orice supraveghere parlamentară și controla serviciul secret. De asemenea, el a fost implicat direct în complotul cu cartelul privind petrolul și medicamentele cu privire la modul de preluare și control al piețelor europene în cadrul Comunității Economice Europene (CEE) nou construite, în frunte cu actuala Uniune Europeană (UE).
Walter Hallstein a fost un proeminent profesor de drept nazist, care a declarat în 1939: „Una dintre cele mai importante legi (în țările europene ocupate) este” Legea de protecție a sângelui și onoarei germane „. Acest avocat nazist „de sânge și onoare” a contribuit la crearea structurii de bază a Uniunii Europene și a devenit primul șef al Comisiei Europene, un organism executiv desăvârșit conceput pentru a guverna Europa fără nici un amestec din controlul democratic. Această absență a democrației este evidentă chiar astăzi în Bruxelles. În 1957, cancelarul Adenauer și Hallstein au semnat primul Tratat european de la Roma.
[Multe informații de aici despre IG Farben au venit de la Dr. Matthias Rath, un militant neobosit pentru libertatea de sănătate și flagelul Big Pharma. Dr. Rath, în temeiul Legii privind libertatea informației, a reușit să obțină zeci de mii de documente IG Farben de la Tribunalul pentru crime de război, care fuseseră ținute secrete timp de șase decenii și le-a postat pe site-ul său. Vezi ( www.profit-over-life.org), de asemenea (http://www4.dr-rath-foundation.org/). Acestea sunt site-uri incredibile – veți petrece ore acolo! Verificați articolele despre Codex Alimentarius, industria farmaceutică și seria de scrisori deschise ale Dr. Rath către New York Times.] Dominarea industriei farmaceutice a practicii medicale actuale și influența lor insidioasă asupra legislației guvernamentale este o moștenire directă a IG Farben și a criminalilor de război nazist care au creat cartelul inițial.
Infracțiunile sunt încă angajate astăzi pe o scară atât de masivă încât milioane de oameni au murit din timpul celui de-al doilea război mondial, iar milioane de oameni mai sunt otrăviți zilnic de acești monștri. În acest scurt articol este imposibil să enumerăm toate infracțiunile îngrozitoare ale Big Pharma, Big Food, Big Biotech și patronii lor politici, dar următoarele paragrafe oferă câteva exemple despre moartea și haosul provocat de ei.
Într-un raport recent creat de Dr. Gary Null, Dr. Carolyn Dean și colab., (Http: //www.lef.org/magazine/mag2004/mar2004 _…) aproximativ 780.000 de americani sunt uciși de medici sau de sistemul medical în fiecare an. 106.000 dintre aceștia mor de la medicamente prescrise corespunzător, în doze prescrise în mod corespunzător, și peste două milioane de persoane sunt spitalizate din cauza efectelor adverse de a lua aceste medicamente aprobate de FDA.
Directorii companiilor care fabrică aceste medicamente cunosc foarte bine răul provoacat dar fac tot ce pot pentru a păstra aceste informații ascunse. Acesti gangsteri sunt conduși de lăcomie și de profit; nu îi interesează sănătatea oamenilor sau viața lor. Un exemplu bun este scandalul Vioxx, un medicament care a fost păstrat pe piață chiar dacă se știe că provoacă atacuri de inimă. Se crede că Vioxx a ucis între 50.000 și 70.000 de persoane. Alte medicamente periculoase includ Baycol, Bextra, Celebrex, iar lista continuă …
Big Pharma este implicată în testele de medicamente, în ghostwriting – rapoartele de cercetători „independenți”, mituirea politicienilor, medicilor și oamenilor de știință și ascunderea rapoartelor nefavorabile medicamentelor. Un exemplu grav care a apărut recent pe NaturalNews.com a fost cazul dr. Biederman de la Universitatea Harvard, care a pledat pentru folosirea de medicamente  pentru modificarea stării mentale pentru copii, în timp ce a fost plătit în secret 1,6 milioane de dolari de la companiile farmaceutice (https: // www .naturalnews.com / 023408.html).
Și pentru a-și menține piețele, Big Pharma este foarte activă în suprimarea vitaminelor, mineralelor și alimentelor naturale de sănătate. De asemenea, acestea suprimă orice informație despre sănătatea naturală și sunt asistate în acest scop de către prietenii lor din FDA și alte organizații guvernamentale. Aceștia sunt ajutați de colaborarea politicienilor care promovează legislația pentru a favoriza marile corporații și rămân necontestate de mass-media care are o afinitate mai profundă pentru veniturile din publicitate decât pentru sănătatea oamenilor.
Big Food ne otrăvește cu aditivi chimici, conservanți, coloranți, arome, grăsimi și alte ingrediente nocive. Efectele acestor aditivi morți sunt bine cunoscute și documentate; aspartam, MSG, benzoat de sodiu, bromat de potasiu, nitrit de sodiu și alte mii. Nu e de mirare că majoritatea dintre noi suntem bolnavi.
Guvernele ignora crimele de toxicitate și promovează în mod activ folosirea de fluor și clor în apa noastră, utilizarea mercurului în vaccinuri și în stomatologie și o serie de alte acte criminale comise sub pretextul promovării sănătății publice.
Din nou, cu complicitate guvernamentală, Big Biotech ne otrăvește culturile modificate genetic într-un complot pentru a deține brevetele la produsele alimentare care ne hrănesc de sute de mii de ani. Culturile modificate genetic reprezintă una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății și supraviețuirii noastre pe această planetă. Nimeni nu știe cu adevărat ce efecte va avea această frankenfood asupra noastră sau generațiilor viitoare. Mâncarea modificată genetic este în prezent suspectată ca o cauză a bolii lui Morgellon.
Și ce fel de minte răutăcioasă și malefică ar crea o sămânță „terminator” care să fie sterilă atunci când plantele sunt recoltate, astfel încât fermierul să fie obligat să cumpere mai multe semințe de la aceste corporații deja bogate în mega-bogăție. Ce se întâmplă dacă aceste semințe de terminator au infiltrat culturile din întreaga lume?
Activitățile Big Pharma, Big Food și Big Biotech sunt bine cunoscute de abonați la NaturalNews.com și pot fi găsite de către facilitatea de căutare pe acest site.
Acum este timpul să spui: „Destul!”
Acest rău necontenit trebuie să se încheie. Cei responsabili trebuie să fie opriți și să-i facă să răspundă pentru crimele lor. Trebuie să vizităm Nurembergul și să terminăm procesul care a început acum 60 de ani.
Vă propun să compilați o evidență a tuturor oamenilor din industriile menționate mai sus, mass-media, politica, organele de reglementare guvernamentală, finanțele și, dacă este cazul, să le înscriu într-un registru, împreună cu crimele lor observate împotriva umanității. Acest registru ar fi prezentat ca document de urmărire penală atunci când vine ziua de judecată. Acești indivizi acționează împotriva intereselor de sănătate ale poporului acestei planete și trebuie tratate în mod corespunzător.
Atunci când un nume și o infracțiune se află pe listă, acea persoană ar trebui să fie informată, astfel încât să nu poată spune că nu au fost conștienți de infracțiunea lor sau că doar au executat ordinele primite. Acest lucru le va oferi, de asemenea, șansa de a-și refuza crima și de a se alătura rangurilor promotorilor sănătății naturale și ale libertății de alegere.
Această carte de înregistrări ar putea deveni cunoscută sub numele de „Lista de la Nürnberg” și publicată pe scară largă, astfel încât să intre rapid în conștiința publică. În curând, chiar menționarea „listei Nürnberg” – spre deosebire de „lista lui Schindler”, care oferă speranță și mântuire – ar insufla teama de răspundere și pedeapsă în cei care persistă în otrăvirea semenilor lor. Poate că o organizație respectată, precum Natural News, ar fi de acord să compileze o astfel de listă.
Dr. Matthias Rath a început deja să meargă prin inițierea procedurilor împotriva unora dintre acești criminali corporativi. În iunie 2003, Fundația Dr. Rath a sesizat Curtea Penală Internațională (ICC) la Haga, Nederlands, acuzațiile formale împotriva acestor interese speciale din spatele afacerii cu boală în domeniul farmaceutic. CPI este primul tribunal mondial pentru cazuri de genocid și alte crime împotriva umanității.
Dr. Rath a spus: „Suntem convinși că într-o zi în curând, aceste acuzații vor constitui baza unui tribunal internațional de la ICC care va umbri în sfera de aplicare a Tribunalului Nuremberg Pharma din 1947/48”.
Printre cei acuzați se numără George W. Bush, Tony Blair, Dick Cheyney, Donald Rumsfeld și alți membri ai administrației republicane. De asemenea, sunt menționați directorii industriei farmaceutice / chimice / petroliere, mass-media, instituțiile financiare și alți oameni vinovați. Vedeți mai multe detalii aici: (http: //www4.dr-rath-foundation.org/The_Hague …).
Dr. Rath ar trebui să fie felicitat pentru eforturile sale și asistat în orice mod posibil.
Fie ca acesta să fie începutul sfârșitului pentru tirania corporatistă și să lase bunăstarea sănătoasă și fairplay-ul să prevaleze pe această planetă frumoasă, dar defăimată.

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru a intelege mai bine textul de mai sus, cititi va rugam si detalii despre Monsanto la:

Musamalizarea MONSANTO: Roundup – glifosat si CANCERUL

Morgellons:

Video: MORGELLONS – o BOALA STRANIE / Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … / Exista o legatura cu organismele modificate genetic? / Dar cu chemtrails?

Despre semintele terminator in documentarul:

“Viitorul alimentatiei”

Donald Rumsfeld:

„Anti gripalul” TAMIFLU – vinovat pentru suicid, halucinații, confuzie și multe altele

Revenind la IG Farben, in articolul ati putut citi despre stransele si scandaloasele legaturi de afaceri cu Standard Oil condusa de Rockefeller.

Dar asta nu este tot. Sa vorbim oleaca si despre familia de evrei Warburg:

Paul Warburg (1868 – 1932) impreuna cu fratii sai Max Warburg (1867 – 1946) si Felix Warburg (1871 – 1937), toti bancheri, au fost propietarii M.M.Warburg & CO din Germania. Max a ramas pe batranul continent iar Paul si Felix au infiintat in SUA Kuhn, Loeb & Co. impreuna cu Jacob Schiff, la care se alatura si Otto Hermann Kahn (1867 – 1934).

Paul Warburg a fost si presedinte al Bank of Manhattan. De asemenea primul director Council on Foreign Relations

Max Warburg a fost si unul dintre industriasii IG Farben. Mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul Warburg. Mai mult, fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Nazismul a venit la putere in 1933, imediat incepand si prigoana impotriva evreilor. Insa de abia in august 1938 Max Warburg pleaca impreuna cu familia din Germania …

Felix Moritz Warburg s-a insurat cu Frieda Schiff, fiica lui Jacob Schiff.

In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co., formandu-se Warburg Dillon Read, redenumita apoi UBS Warburg, acum parte a UBS AG.

James Warburg (1896-1969, fiul lui Paul si consultant financiar al presedintelui Franklin D. Roosevelt) declara în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

 

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.“

 

Si ceva despre:

Henry Ford

Henry Ford (1863 – 1947), fondatorul Ford Motor Company si “parintele“ liniei de asamblare folosita in productia de masa. Mason.

IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri si cu Ford Motor Company. Mai mult, Henry Ford a fost un sustinator anti-semit al lui Hitler. Iar Hitler la randul sau a fost profund influentat de scrierile lui Ford si i-au servit ca sursa de inspiratie pentru Mein Kampf. A fost unul din idolii sai , pe care mai apoi chiar l-a decorat prin diplomatii sai.

Prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation. Iar familia Ford face parte din cercul prietenilor apropiati ai familiei Rockefeller.

Cititi va rugam si:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Cea mai ticaloasa fata a nazismului a fost insa EUGENIA. Dar si mai ticalos este faptul ca nu ei au inventat-o.

Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866 – 1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office.

In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica.

Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879 – 1966), antropologist, fost membru al partidului nazist. Acesta a  facut studii referitoare la grupele sanguine si rase. Avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor.

In 1904 , The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910 – 1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata insa initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate.

În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft ) a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe  Walther BothePeter DebyeAlbert EinsteinFritz Haber si Werner Heisenberg. Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation.

Presedinte intre 1937 – 1940 a fost Carl Bosch (1874 – 1940), laureat in 1931 al premiului Nobel in chimie, care din 1935 devine presedintele IG Farben.

Cititi va rugam si:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings