X

Va amintiti de disparitia ciudata a lui Timothy Cunningham din februarie? L-au gasit in aprilie. INECAT …

Va amintiti?

A DISPARUT MISTERIOS un oficial ce se ocupa de cazurile de Zika și Ebola

Timothy Cunningham, angajat ca epidemiolog în cadrul secţie de boli cronice al Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor (CDC) din SUA, dat recent dispărut, a fost găsit înecat în râul Chattahoochee, fără semne de violenţă a precizat poliţia americană. Părinţii lui Cunningham l-au dat dispărut pe 16 februarie.

https://www.cbsnews.com/news/timothy-cunningham-chattahoochee-river-georgia-missing-cdc-worker-body-found/

 

Categorii
ExterneȘtiință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!