X

A DISPARUT MISTERIOS un oficial ce se ocupa de cazurile de Zika și Ebola

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oficial CDC care s-a ocupat de cazurile de Zika și Ebola a dispărut fără urmă în mod misterios

De Tyler Durden

Un oficial CDC pregătit la Harvard a dispărut din 12 februarie, după ce a plecat de la muncă la mijlocul zilei din cauza unei boli, fapt care i-a determinat pe cei din familia sa și pe prieteni să dea alarma și să ofere o recompensă de 10 000$ pentru informații care ar duce la arestarea vreunui suspect sau punere sub acuzare în caz de încălcare a legii. 

Terrell Cunningham, de 60 de ani, a declarat că supraveghetorul fiului său i-a spus că comandantul Cunningham s-a prezentat la muncă, dar a plecat la mijlocul zilei, deoarece nu se simțea bine. NYT

Membrii familiei lui Timothy J. Cunningham, de 35 de ani, au devenit îngrijorați după ce, epidemiologul pregătit la Harvard și ofițer al Marinei americane, nu a mai răspuns la mesaje sau telefoane.

Deplasându-se în jur de 600 de mile cu mașina, din Maryland până în Atlanta, părinții lui Cunningham au pătruns în casa lui, unde i-au găsit telefonul, portofelul și permisul de conducere.

Citat de NYT, tatăl lui a spus că comandantul Cunningham ”a avut multe de făcut” pe plan personal și profesional, iar ultima conversație avută recent cu fiul său l-a lăsat îngrijorat.

“Tonul lui și numeroasele schimbări ne-au dat motive de îngrijorare în privința lui Tim” a spus Terrell Cunningham. “Și nu știu dacă e un instinct pe care îl ai atunci când e vorba de copilul tău, dar n-a fost o conversație normală și nu m-am simțit confortabil.”

Mașina lui Cunningham era parcată în garaj, în timp ce câinele său – Dl. Bojangles, alias Bo, a fost lăsat de unul singur.

“Tim nu îl lăsa niciodată pe Bo nesupravegheat” le-a spus Terrell Cunningham celor de la NBC News. “Pur și simplu nu face asta”.

“Nimic din toate acestea nu au sens.” Fratele lui Timothy, Anterio, a declarat pentru Atlanta Fox, afiliat Waga TV:” Nu s-ar fi evaporat în felul acesta lăsându-și câinele singur și nu ar fi vrut ca mama noastră să se întrebe și să se îngrijoreze în felul acesta. Nu ar fi făcut-o.”

“Mă simt de parcă aș fi într-un episod oribil din Oglinda Neagră” a declarat sora lui Cunningham pentru The New York Times. “Sunt cam pierdută fără el, ca să spun sincer.”

Tiara a fost ultimul membru al familiei care a vorbit cu Timothy Cunningham înainte de dispariția sa, care a spus că, ultima oară când au vorbit, fratele ei nu părea a fi el însuși. Când i-a trimis un mesaj un pic mai târziu, nici ea și niciun alt membru al familiei Cunningham nu a primit răspuns.

Poliția care investighează dispariția nu a scos la iveală nicio pistă,  totuși nu au fost găsite indicii ale unei crime. “Până în acest moment nu am reușit să-l localizăm pe Dl. Cunningham și apelăm la ajutorul publicului în acest caz” a declarat sâmbătă ofițerul de poliție Donald T. Hannah, de la Departamentul de Poliție Atlanta, într-un e-mail pentru The Times.

Cunningham- care a fost promovat comandant în Serviciul de Sănătate Publică al SUA în iulie anul trecut,  a lucrat în cadrul guvernului la epidemiile de Ebola și Zika. Având două grade de la Școala de Sănătate Publică Harvard, el a fost unul dintre cei 40 de câștigători ai premiului “40 sub 40” oferit de Atlanta Bussiness Chronicle.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. din cate mi-a zis un roman care locuieste in Grecia, pe greci nu prea ii intereseaza pericolul terorist in legatura cu imigrantii, ci in primul rand ei sunt interesati de finante. Le iese banul, cum se zice. Astia au bani la ei, cat stau pe acolo consuma din plin. Au aparut inca de acum cativa ani pancarte cu anunturi in araba, semne pt terase si cantine pt mancaruri in lb araba, chiar si terase specifice cum mancaruri exclusiv arabesti. Au facut afaceri cu ei. Iata ca acum beneficiaza de ale privilegii, coabitare prin legea speciala pt homosexuali, un haos si un amestec pervers de rele ..

    http://evz.ro/grecia-lege-migrantilor-permis.html

    .

  2. Intr-un articol am citit ca ar fi scris pe feisbuc sa nuSi Mai faca lumea vaccinuri dar tatal lui a infirmat stirea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button