X

SUA: Despre zapada ciudata din martie si o analiza a apei de ploaie

de null

Este natura capricioasă sau este o inginerie meteorologică determinată: Ciclonul nr. 4 și analiza apei de ploaie

De Catherine J Frompovich

În timp ce scriu aceste lucruri, mă întreb cât din zăpada anticipată de 10 până la 18 inch va cădea în regiunea noastră în timpul celor patru ciclonuri în doar trei săptămâni în martie 2018. Oamenii din regiune încep să devină foarte neliniștiți în privința vremii; unii par foarte relaxați, iar alții o iau ca pe un lucru lipsit de importanță. Abia dacă vezi ceva pe drumuri și tuturor li se spune să stea în casă. Pare a fi un exercițiu de supunere planificat pentru a vedea ce se poate face unui comportament uman.

Toate aceste evenimentemeteorologice” au început în săptămâna Crăciunului 2017, când am avut o furtună de zăpadă în care erau probabil niște ingrediente speciale și dovada spuselor mele este aceea că cel mai frumos arbust verde de lemn, care a viețuit mulți ani într-o oală mare de grădină, pe peretele din spate al terasei mele, sub o streașină foarte mare de sus (dormitorul meu), care îl proteja de vreme, a fost devastat când “zăpada” a suflat pe el, acoperindu-l în totalitate. Când “zăpada” s-a topit, pe fiecare frunză erau chestii albe, ca și cum cineva ar fi murdărit frunzele cu zahăr pudră! Ghiciți ce s-a întâmplat apoi? Toate frunzele au murit! S-au făcut maro și s-au uscat. Acel arbust a trăit în același loc an de an, dar nu a căzut niciodată zăpadă pe el. Ce era în zăpada care a udat și ucis arbustul în săptămâna Crăciunului 2017? Am păstrat niște frunze, dacă vreun om de știință ar vrea să le examineze. Doar dați-mi de știre.

Înainte de al patrulea eveniment

Cel mai important aspect legat de apropierea ciclonului s-a întâmplat cu o zi înainte și în timpul unei scurte ninsori. La început, erau “biluțe” mici de zăpadă, care aducea aminte de bomboanele rotunde, albe, de pe bomboanele de ciocolată. Apoi au fost fulgi asemănători cu zăpada, dar ce a urmat a fost incredibil . Nu puteam crede ce vedeam, dar aceeași “vreme” a fost confirmată de persoana aflată la celălalt capăt al telefonului, cam la  5 mile distanță. Amândoi am fost uimiți de mărimea și forma “fulgilor de nea”, care arătau ca și cum cineva a rupt bucăți de servețele albe și le-a aruncat din cer. “Forma fulgilor”era zimțată, ca niște bucăți albe extrem de mari de șervețele sfâșiate, aruncate în jos ca și o foaie de hârtie. Apoi, ninsoarea a încetat să cadă, până noaptea, când a început din nou.

Mărimea fulgilor este un experiment?

Ce încercau inginerii meteorologici că experimenteze cu acești “fulgi”? Oare au avut o “zi pe teren” în care au utilizat microunde speciale și ingrediente chemtrails pentru a testa noi forme și mărimi ale fulgilor de zăpadă? Nu cred că voi afla vreodată, dar pentru cineva care a văzut zăpadă timp de 80 de ani, n-am vazut niciodată așa ceva cum a fost ceea ce a precedat ciclonul oficial.

Teste ale ploii și rezultate

Trebuie să recunosc că am urmărit cerul și vremea mai îndeaproape decât majoritatea oamenilor, chiar am făcut unele experimente folosind teste de laborator științifice.

Cu toate acestea, înainte de câteva experimente de topire a zăpezii, la care am participat împreună cu un geofizician, am colectat apa de ploaie în noiembrie 2017 și am plătit o analiză de laborator certificată. Rezultatele m-au determinat să mă gândesc mai atent la ce s-a găsit în prima parte a testului, deoarece cred că elementele ar putea fi responsabile pentru diferite probleme de sănătate, pe care doctorii nu le iau în considerare la boli acute și/sau cronice.

Rezultatele

În acel test al apei de ploaie au apărut șase elemente pe care le-am analizat să văd ce efecte adverse au, dacă există, dacă ar putea să se precipite:

  1. Scandiul este un element metalic alb argintiu. Un element rar de pământ găsit în apa de ploaie? Chiar dacă scandiul nu are rol biologic și este “presupus” non-toxic, există indicii că unii compuși ar putea fi cancerigeni. Când este inhalat, poate cauza embolism pulmonar, în special la expunerea prelungită. Scandiul poate fi o amenințare pentru ficat atunci când se acumulează în corpul uman. Scandiul poate deveni o amenințare pentru mediu, acumulându-se treptat în sol și în pânza freatică, poate influența negativ reproducerea și funcțiile sistemului nervos al animalelor acvatice.

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/sc.htm#xzz52UKLPDaxM

  1. Germaniul este un metaloid strălucitor, alb-gri, din grupa carbonului. Hidratul și tetrahidratul de germaniu sunt extrem de inflamabile și explozive când sunt amestecate cu aer. Efecte adverse asupra sănătății includ iritații ale ochilor, pielii și ale tractului respirator și pot cauza leziuni ale celulelor sanguine. Germaniul este considerat un metal greu și are ceva efecte dăunătoare asupra ecosistemelor acvatice. Cum ajunge atunci în apa de ploaie?

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/ge.htm#ixzz52UMJZqwO

  1. Indiul este un metal lichid de culoare argintiu-alb, moale, ductil, într-o gamă largă de temperaturi. Nu are rol biologic și ar trebui considerat foarte toxic. Compușii indiului pot avea efecte dăunătoare asupra inimii, rinichilor și ficatului și poate fi teratogen (poate cauza defecte de naștere). Este recomandată atenția, deoarece nu există date suficiente ale efectelor asupra sănătății umane. Indiul nu este împrăștiat la scară largă în mediul înconjurător, atunci cum aterizează/apare în apa de ploaie? Mai mult, nu au fost investigate efectele asupra mediului.

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/in.htm#ixzz52UN7zDr

  1. Telurul este un metaloid argintiu-alb ușor toxic, ce are legătură chimic cu sulful și seleniul și se găsește în cărbune de până la 2 ppm. Se presupune că telurul este rar întâlnit de oameni, atunci cum ajunge în apa de ploaie? Compușii telurului sunt teratogeni , iar ingerarea chiar și a unei mici cantități cauzează respirație urât mirositoare și un miros al corpului groaznic. Poate fi absorbit în corp prin inhalarea aerosolilor. Efectele inhalării sunt: somnolență, gură uscată, gust metalic, dureri de cap, miros de usturoi și greață. Aerosolii pot irita ochii și tractul respirator. Poate avea efecte adverse asupra ficatului și sistemului nervos central. Examinarea medicală după ingestie relevă dureri abdominale, constipație, vomă. Clorura de telur, când este încălzită până la descompunere poate emite vapori toxici de telur și clor.

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/te.htm#ixzz52USk6OW8

  1. Terbiul este un metal maleabil de pământ rar, argintiu-alb, moale și ductil. Atunci cum ajunge în apa de ploaie? Nu are rol biologic și poate fi ușor toxic prin ingestie. Forma sa pulbere și compușii săi sunt foarte iritanți pentru piele și ochi. Toxicitatea terbiului n-a fost investigată în detaliu.

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/tb.htm#ixzz52USHkKLS

  1. Bismutul este un metal fragil, alb transparent cu o tentă roz. Este cel mai diamagnetic [ tinde să devină magnetizat într-o direcție de 180° față de câmpul magnetic aplicat. (Online Dictionary)] dintre toate metalele și conductivitatea termică este mai scăzută decât a oricărui alt metal, cu excepția mercurului. Bismutul și sărurile sale pot cauza leziuni renale. Este considerat unul dintre cele mai puțin toxice metale grele. Toxicitatea poate rezulta sub forma unui disconfort fizic, prezența albuminei sau a altor proteine în urină, diaree, reacții ale pielii și exodermatită. Poate intra în corp prin inhalare, prin piele sau ingerare. Expunerea la bismut poate da efecte adverse ale sănătății care pot fi acute sau cronice. Prezintă o amenințare minimă pentru mediul înconjurător, dar este recomandată atenția, deoarece există informații limitate cu privire la efectele sale asupra mediului. Atunci, cum ajunge în apa de ploaie?

Ref:

http://www.lenntech.com/periodic/elements/bi.htm#ixzz52UTvb7o2

Sursa pentru informațiile de mai sus

Elementele chimice în ordine alfabetică

http://www.lenntech.com/periodic/elements/name/alphabetic.htm

Când cineva stă puțin și se gândește cum de aceste șase metale de mai sus-metale de pământ rare– pot fi găsite în apa de ploaie, atunci cineva are o bănuială că ceea ce se întâmplă cu liniile pulverizate pe cer, numite “chemtrails” sau gestionarea vremii sau ingineria vremii sau Gestionarea Radiației Solare (SRM), probabil are un rol cheie în crearea sau gestionarea vremii.

Chemtrails sunt “materie primă” pentru inginerii meteorologici, deoarece ei creează norii care pot fi direcționați prin microunde de înaltă frecvență trimise de la încălzitoare ionosferice ca HAARP și platforma SBX HAARP de la nivelul mării și diferite stații încălzitoare ionosferice, plus câteva stații care se crede că s-ar afla pe insule izolate situate în oceane.

(Sursa)

Interesant, fiecare dintre cele șase metale de mai sus sunt gri, argintii-albe, culoarea norilor chemtrails. Aceste chemtrails se împrăștie sub forma unor nori demărime scalară sau nori “pătură” care acoperă dintr-o dată regiunile zile întregi, blocând prețioasa lumină solară! Mai mult, aceste șase metale ar trebui investigate pentru legătura pe care ar putea-o avea cu gripa chemtrails.

Într-adevăr, vremea este controlată

Pentru sceptici, care nu cred cu adevărat că vremea poate fi controlată, ce ziceți de asta: ninsoarea din Beijing a fost aclamată ca fiind de bun augur, dar este mâna omului”. “În centrul orașului Beijing a căzut prima ninsoare din această iarnă sâmbătă dimineața, după 145 de zile de secetă în capitală.

În plus, am scris un articol despre câteva dintre ingineriile meteorologice, brevete privind schimbările climatice.

Restricțiile legilor SUA privind agenții biologici/chimici folosiți asupra oamenilor

În cele din urmă, există probleme etice, morale și constituționale care se învârt în jurul oamenilor care sunt stropiți ca niște gândaci.

Cine din Congresul American, de la Curtea Supremă, sau din sistemul juridic se va adresa Dreptului Public 105-85, 18 nov. 1997, 111 Stat. 1915, Sec. 1078: Restricții privind utilizarea subiecților umani pentru testarea agenților chimici și biologici?

Referințe:

[1]

https://en.wikipedia.org/wiki/Diamagnet

[2]

http://www.geoengineeringwatch.org/ioheaters-around-the-globe-haarp-isnt-lonely-2/

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.