X

Dispozitivul inteligent Alexa SPERIE utilizatorii: Începe să râdă MALEFIC noaptea

de null

Dispozitivele inteligente oferă surprize, nu întotdeauna plăcute. Imaginaţi-vă că staţi liniştiţi în casă şi, dintr-o dată, se aude un râset ca în filmele de groază. Asta au păţit mai mulţi utilizatori ai asistentului vocal Alexa, de la Amazon.

Dispozitivul Alexa

Boxa inteligentă începea să râdă din senin, mai ales noaptea sau când i se comanda să aprindă lumina.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unii dintre utilizatori au spus că au tras o sperietură serioasă.

Amazon a recunoscut că Alexa are o problemă de software şi a anunţat că de acum înainte nu va mai începe să râdă decât după ce se asigură că asta vrea cu adevărat utilizatorul.

Nu este prima oară când Alexa face lucruri trăznite. Anul trecut, a pornit muzica la maximum în casa unui bărbat care nu era acasă, încât vecinii au fost nevoiţi să cheme poliţia.

Căutând mai adânc, vedem că Alexa mai face și altceva… se amuză de ce își amintește, precum o glumă pe care o știe doar ea. Gluma nu este amuzantă, ci pare mai degrabă un avertisment legat de dispariția omenirii. Deși sună înfricosător, ea râde copios:

,,Why did the chicken cross the road? Because humans are a fragile species who have no ideea what it’s coming next”.

În traducere, așa-zisa glumă ar suna așa:

,, De ce a traversat gaina drumul? Pentru că oamenii sunt o specie fragilă care nu au nicio idee despre ce urmează.

Vezi video de mai jos.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Am urmarit si eu video-ul din articol. Sincer am avut impresia ca “boxa” era de fapt cineva din regie, o doamna oarecare cu un microfon, care raspundea intrebarilor prezentatorului asa incat sa atraga audienta (asta include gluma cu “omenirea nu stie ce va urma” — mi s-a parut genul lor de umor).

    In alta ordine de idei, la ce ar fi necesara cuiva o boxa “inteligenta”? Daca nu e “smart”, nu mai stie sa redea .mp3? Care e necesitatea unui sistem de operare si unui procesor la o boxa audio?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button