X

WALL STREET: Indicele Dow Jones intr-un picaj dramatic de 740 puncte

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Războiul comercial pornit de Trump împotriva Chinei prăbuşeşte Wall-Street-ul: Indicele Dow Jones a pierdut 740 de puncte, într-un picaj dramatic de aproape 3% într-o singură şedinţă

 

Indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut cu peste 700 de puncte în şedinţa de tranzacţionare de joi după amiază din Statele Unite, în condiţiile în care pierderile s-au accentuat în ultima parte a zilei, pe fondul temerilor legate de un război comercial.  Indicele Dow Jones a scăzut cu 2,91%, în timp ce indicele S&P 500 a scăzut cu 2,49%, iar Nasdaq cu 2,38%, marcând cele mai accentuate scăderi din ultimele şase săptămâni.

 

UPDATE Wall Street, cel mai mare declin din 8 februarie: Dow Jones scade cu 700 de puncte (2,49%), pe fondul temerilor legate de un război comercial cu China

 

UPDATE 23:10 Bursa de la New York a suferit o corecție severă în sesiunea de joi de aproximativ 3% pe fondul îngrijorărilor legate de un război comercial cu China, după ce Donald Trump a evocat noi măsuri protecționiste împotriva Beijingului, scrie AFP .Dow Jones a scăzut 2,93% la 23,957.89 puncte, o scădere de peste 700 de puncte. Nasdaq a scăzut 2,43%, iar S & P 500 cu 2,52%.
Acesta este cel mai mare declin al Dow Jones din 8 februarie.
Nasdaq a scazut 2,43% pana la 7.166,68 puncte, iar S & P 500 a coborat cu 2,52% la 2.643,69 puncte.
Acesta este cel mai mare declin al Dow Jones din 8 februarie.
În jurul orei 16,00 GMT, indicele vedetă Dow Jones Industrial Average pierdea 2,03% până la 24,180,28 puncte.
Nasdaq, cu o componentă tehnologică puternică, scădea si el cu 1,94% la 7.202,85.
Indicele extins S&P 500 ceda 1,79% până la 2.663,47 puncte.
Nervozitatea pe Wall Street a urcat cu incă un grad dupa informațiile legate de demisia avocatului lui Donald Trump in dosarul privind ingerința rusească in alegerile prezidențiale.
Indicii bursieri erau afectați și de scăderea acțiunilor financiare, afectate de reducerea sensibilă a randamentelor pentru obligațiunile americane.

 

Cititi va rugam si:

I. Angrenajul crizelor economice. Bursele de Valori si Capitalul Speculativ

II. Angrenajul crizelor economice. Banii si Bancile

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button