X

USA TODAY: Întâlnire cu un OZN? Noi înregistrări arată cum piloții Statelor Unite ale Americii au observat apariția unor nave extraterestre în apropiere de Coasta de Est

de null

http://www.youtube.com/watch?v=0Fd6ssvcBoM

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Întâlnire cu un OZN? Noi înregistrări arată cum piloții Statelor Unite ale Americii au observat apariția unor nave extraterestre în apropiere de Coasta de Est

Autor: Matthew Diebel, USATODAY, 12 martie 2018

 

”Ce-i asta, omule?”

Înregistrări video și audio declasificate recent arată cum piloții forțelor navale din SUA aparent s-au întâlnit cu un OZN – fără aripi și fără coadă – în timp ce zburau cu avionul de luptă Boeing F / A-18 Super Hornet de-a lungul coastei de est, în 2015.

”Ce … este chestia aia?” poate fi auzit un pilot spunând în film.

”Doamne, tipule! Uită-te la aia cum zboară!” exclamă un altul.

Potrivit unui raport pe ABCNews.com, materialul de 35 de secunde, capturat de o cameră cu infraroșu la bordul unui avion de vanatoare F / A-18 care zboară la 25.000 de picioare, a fost lansat vineri de către Academia Stelelor de Arte și Științe (TTSA) un grup științific și mediatic privat. Acesta este condus de Hal Puthoff, consilier al NASA și al Departamentului Apărării al SUA, și James Semivan, fost oficial al Agenției Centrale de Informații (CIA).

Departamentul Apărării a refuzat să comenteze videoclipul.

Noul videoclip apare la scurt timp după ce alte două videoclipuri declasificate, despre presupusele întâlniri cu OZN-uri ale piloților din SUA, au fost publicate în decembrie de The New York Times.

A still image from an apparent UFO sighting by U.S.
O captură din filmarea unei aparente întâlniri a unor piloți din SUA cu un OZN. (Foto: Departamentul Apărării)

Mai multe videoclipuri pe aceeași temă:

Acestea sunt cele mai bune orașe pentru observarea OZN-urilor

Vizionări OZN credibile: Ce au văzut cu adevărat?

Petreceti următoarea vacanță de lux într-un OZN în pădure

Aaron Rodgers pretinde că a văzut un OZN

Într-una din aceste întâlniri, piloții David Fravor și comandantul Jim Slaight, care zburau în largul coastei din sudul Californiei, într-un F / A-18F Super Hornets, au descris cum au văzut un obiect de formă ovală, care plutea deasupra mării.

Când au zburat mai jos pentru a se uita la ea, Fravor a spus că ”a accelerat ca nimic din ceea ce am mai văzut anterior”.

Fravor a spus că a fost uimit de ceea ce a văzut în incidentul din 2004. ”Nu a avut nici gaze de evacuare, nici aripi, nici rotoare, dar a depășit F-18-urile noastre. Vreau să zbor cu unul.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button