X

Interzis la tv romanesti: MARS – 100 000 irlandezi impotriva AVORTULUI

Dupa cum probabil ca deja stiti:

ONU condamnă legile avortului din Irlanda: Le supun pe femei unui tratament „crud, inuman şi degradant”

Iata cateva fotografii de la recentul mars impotriva avortului din Irlanda.

Foto: https://www.catholicnewsagency.com/news/in-ireland-pro-lifers-rally-by-the-thousands-against-legalizing-abortion-40519
Foto: http://www.lifenews.com/2018/03/12/massive-pro-life-rally-in-ireland-signals-intense-opposition-to-legalizing-abortion/

Cititi va rugam si:

Record-Breaking Crowd of 100,000 Pro-Life People Rally in Ireland Against Legalizing Abortion

Dezvăluirea planului ascuns al lui GEORGE SOROS de a transforma IRLANDA dintr-o țară PRO-LIFE într-o țară care favorizează AVORTUL 

 

Categorii
AvortExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Nu numai la tv. Am dat o cautare si n-am reusit sa gasesc nici macar in ziarele online vreo stire cu privire la acest protest.
  Cred ca asa se intampla cand pui un prim-ministru sodomit si nascut intr-o familie mixta (din tata idolatru).
  E foarte interesant cu a reusit acest individ sa ajunga seful partidului „crestin”-democrat. Desi contracandidatul sau a obtinut 65% din voturile membrilor partidului, ponderea acestora in colegiul electoral a fost mai mica decat ponderea voturilor parlamentarilor partidului – care l-au sustinut pe sodomit. De unde si concluzia ca societatea de la cap se impute. Halal democratie!…

 2. Sodomitii, fiind dati necuratului, dar neavand prea mare priza la public, aflati intr-o pronuntata inferioritate numerica, incearca sa le atraga de partea lor pe femeile fara minte. Recent si in Romania am auzit in discursurile sodomitilor referiri la avort si la divort. Nu mai vorbim de referirile la familiile monoparentale si la copiii crescuti de bunici.

  PRAFUL SI PULBEREA!

 3. Consider ca Biserica, mai bine zis reprezentantii BOR ar trebui sa RUPA orice relatii de curtoazie cu un stat ai carui decidenti staruie in pruncucidere. Cum sa relationezi cu niste politicieni care nu misca nici macar un deget in vederea interzicerii avortului, desi multi dintre ei recunosc faptul ca in Romania are loc un dezastru demografic?

  Daca omeneste, pamanteste, strict material vorbind, ne dam cu totii seama ca suntem pe marginea prapastiei, cu cat mai mult din punct de vedere spiritual?

  1. Cu ce te afecteaza pe dumneata ca avortul este permis? Fii un bun crestin, nu mai judeca oamenii, nu practica avortul si vezi-ti de viata dumitale. A interzice avortul e un act similar cu obligativitatea vaccinarii. Sau poate vedem numai ce ne place?

 4. În Irlanda, motivele celor care susțin legea ce interzice avortul sunt pur politice. Femeile din Irlanda care vor să avorteze merg în Anglia sau la mănăstire.

  http://www.independent.co.uk/voices/ireland-abortion-referendum-vote-8th-amendment-republic-eire-termination-legalise-pregnancy-a7968561.html

  https://fullfact.org/health/how-many-women-leave-northern-ireland-have-abortion-britain/

  https://www.efe.com/efe/english/portada/large-number-of-children-s-skeletons-found-buried-in-irish-convent-mass-grave/50000260-3197035

  Din nefericire, drepturi legitime ale femeilor sunt invocate de politic pentru avansarea unei agende globaliste sau de către mișcarea feministă în vederea susținerii unor ideologii sataniste.

  https://www.theguardian.com/global-development/2018/mar/14/women-in-argentina-live-in-hell-calls-for-legal-abortion-grow

  De exemplu, cât de eficientă ar fi o lege a interzicerii avortului în România în condițiile în care femeile pot avorta în alte țări membre UE unde avortul este legal, o astfel de lege ar fi motivată strict politic.

  1. Motivata sau nu politic, o astfel de lege ar fi foarte buna. La inceputul anilor ’90, cand s-a legalizat avortul, elevele si studentele aveau „dreptul” la avort gratuit (va dati seama cata nemernicie?).
   Nu putem judeca dupa modelul: daca toti fura, de ce sa nu furam si noi? Daca Romania ar interzice avortul, poate ca si statele vecine i-ar urma exemplul. In plus, multe avorturi sunt facute de eleve, chiar fara stirea parintilor, si daca nu locuiesc in apropierea frontierei, ar fi destul de complicat sa iasa din tara pentru a avorta.
   Una peste alta, noi, ca popor crestin, avem obligatia de a apara dreptul la viata al celor nenascuti.

 5. Pana la urma, cum e mai bine? Sa-ti omori pofta sau sa-ti omori copilul, sange din sangele tau, si sa mai cazi si sub osanda iadului? Ce esti, om sau animal, sa nu te poti controla? Si chiar animal daca ai fi, nu l-ai omora. N-ati vazut cateodata catele scheletice care isi ascultau instinctul matern si nu-si abandonau puii, oricat de greu le-ar fi fost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!