X

INSTITUTUL CANTACUZINO va colabora cu SANOFI PASTEUR. Iata ce dezastru a creat Sanofi Pasteur in Filipine …

inchide

Sanofi Pasteur este cea mai mare companie din lume dedicată în totalitate vaccinurilor pentru uz uman.

Ministerul Sănătății anunță o colaborare între Institutul Pasteur şi Cantacuzino pentru producerea de vaccinuri. anunta Libertatea in aprilie 2017. Iar in acelasi an, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, premierul Mihai Tudose ne asigura de aceeasi treaba.

Care treaba nu e buna. Iata ce putem citi la Vaccinarea contra febrei Dengue- un fiasco al companiei Sanofi de pe Hot News:

 

Dupa decesul mai multor copii in Filipine, industria a intrerupt brusc campania de vaccinare contra acestei maladii tropicale. „Copiii filipinezi nu sunt cobai” – acesta este mesajul care a facut inconjurul lumii in decembrie 2017, relateaza Le Monde.
Cateva saptamani mai tarziu, compania farmaceutica franceza Sanofi a afirmat ca vaccinul lor, Dengvaxia, lansat la finalul anului 2015, prezinta un risc pentru persoanele care nu au contactat niciodata aceasta boala tropicala. Campania s-a oprit iar declaratia companiei a instalat teama in randul populatiei. Mai bine de 830.000 de elevi au facut unul sau mai multe vaccinuri in cadrul unui program de vaccinare publica lansat in martie 2016.
Filipine este prima tara care ar trebui sa beneficieze de o vaccinare in masa contra febrei. In momentul de fata, in mintea tuturor apare o singura intrebare: Sanofi a minimalizat riscurile? In 2008, Sanofi a obtinut pentru suma de 332 milioane de euro o biotehnologie anglo-americana, prin care promitea crearea unui vaccin contra Febrei Dangue. Vaccinul ar fi trebuit sa previna mai mult de 3 milioane de cazuri severe ale bolii si aproximativ 10.000 de decese pe an dintr-un numar de 100 de milioane de cazuri simptomatice.
Guvernul de la Manila ar putea solicita rambursarea a 1,4 miliarde de pesos (23,4 milioane de euro) pentru vaccinurile neutilizate si crearea unui fond de compensare pentru a acoperi costurile de spitalizare a copiilor vaccinati in timpul campaniei publice, care s-ar imbolnavi
Febra Dengue este cunoscuta si sub numele de febra oaselor rupte deoarece durerile osoase pot fi atat de intense incat creeaza senzatia ca oasele se rup. Printre simptomele acestei boli se numara febra, durerile de cap, eruptiile cutanate asemanatoare celor care apar in cazul rujeolei si durerile musculare si articulare. Boala este provocata de virusul cu acelasi nume care este transmis de tantarii Aedes.

 

Si sa nu uitam ce recunostea dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur:

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. In caz ca nu stiati, Cantacuzino face parte din Reteaua Institutelor Pasteur. Si a fost infiintat cu ajutor din partea Institutului Pasteur: http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/starea-de-sanatate/institutul-de-seruri-si-vaccinuri-45455.html si https://www.cotidianul.ro/virusii-disolutiei-si-institutul-dr-ion-cantacuzino/.
    Aceasta informatie exista si pe site-ul anterior al Inst. Cantacuzino, in pagina despre istoricul institutului, dar site-ul actual este momentan in constructie/mentenanta.

  2. Va colabora adica va fi sub directa „obladuire”.Practic,Sanofi Pasteur va face toate vaccinurile iar Institutul Cantacuzino le va distribui.Si vor fi mai rele decat orice alt vaccin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!