X

AUTORUL atacului din Florida afirmă că “VOCILE DEMONICE” l-au împins să producă masacrul

Autorul atacului armat din Florida, în urma căruia au fost uciși 17 elevi şi profesori, le-a declarat poliștilor că a auzit voci care l-au îndrumat să ducă masacrul la bun sfârşit.

Vocile au fost interpretate drept “demonice”, conform surselor din Poliţie, citate de ABC News. Din 2010 și până în prezent, autorităţile au fost chemate la domiciliul familiei lui Nikolas Cruz, din Parkland, de 39 de ori, potrivit Daily Mail

Autorităţile locale au primit, de-a lungul timpului, o serie de apeluri în care erau chemate să intervină la locuinţa acestuia pentru infracţiuni legate de “persoane instabile psihic”, “violenţă domestică”, “abuz asupra copiilor” sau “dispariţia unei persoane”. Cruz a locuit în casa unui prieten, după ce mama sa vitregă a decedat, pe 1 noiembrie 2017.

Joi, când a apărut pentru prima oară în faţa instanţei, fiind reţinut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, Cruz a fost reprezentat de un avocat din oficiu. Atacatorul în vârstă de 19 ani este inculpat pentru 17 capete de acuzare de crimă cu premeditare.

În timpul procesului, acesta şi-a ţinut ochii în pământ. După audiere, cei care îl reprezintă în instanţă au spus că acesta va fi supravegheat pentru a nu se se sinucide, fiind conştient de amploarea faptelor sale.

Avocata sa din oficiu, Melisa McNeil, a declarat despre Cruz că este întristat şi că are remuşcări: “Este trist. Este conştient de gravitatea faptelor sale”.
Sursa: Daily Mail

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Mind control pe fata. E la ordinea zilei acolo. Fie prin chemtrails, smart-dust, vaccinuri, medicamente devii un robot care primeste ordine si le executa inconstient. Asta e viitorul omenirii.

  1. Glumesti. Sint atatea tari in care poti face rost de arma nelegal usor – vezi tarile africane, asiatice, chiar cele sud-americane.
   Ce intra in capul omului il face sa foloseasca arma!
   Daca in Franta nu a avut arma (unul…) a luat camionul si a intrat peste oameni omorandu-i.
   Altul invata de pe net sa faca explozibil…
   Cine vrea, face cocktail „Molotov” …si „serveste’ pe inamicii sai imaginati dar oameni vii!
   Chiar nu stii gradul de degradare, confuzie si agresiune de orice tip din mediul informatic si informational, mediatic si educational din SUA?
   Nici cum sint inventate afectiuni psihiatrice si majoritate minorilor sint pusi sub control medicamentos dur psihitric?
   Nici cum sint incurajati (toti!, nu numai tinerii) sa-si piarda mintile prin jocuri digitale, interactive si folosire nelimitata a divertismentului digital incat creierul nu se mai dezvolta, se rupe legatura cu realitatea, se produce instrainarea psihologica (si nu numai!) a individului de societate?
   De „droguri” ai auzit?? – acolo, la ei este piata „tare”!!
   Locul „armelor” este foarte departe, redus pe scara factorilor care duc/produc asasinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.