X

AUTORUL atacului din Florida afirmă că “VOCILE DEMONICE” l-au împins să producă masacrul

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorul atacului armat din Florida, în urma căruia au fost uciși 17 elevi şi profesori, le-a declarat poliștilor că a auzit voci care l-au îndrumat să ducă masacrul la bun sfârşit. 

Vocile au fost interpretate drept “demonice”, conform surselor din Poliţie, citate de ABC News. Din 2010 și până în prezent, autorităţile au fost chemate la domiciliul familiei lui Nikolas Cruz, din Parkland, de 39 de ori, potrivit Daily Mail

Autorităţile locale au primit, de-a lungul timpului, o serie de apeluri în care erau chemate să intervină la locuinţa acestuia pentru infracţiuni legate de “persoane instabile psihic”, “violenţă domestică”, “abuz asupra copiilor” sau “dispariţia unei persoane”. Cruz a locuit în casa unui prieten, după ce mama sa vitregă a decedat, pe 1 noiembrie 2017.

Joi, când a apărut pentru prima oară în faţa instanţei, fiind reţinut fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, Cruz a fost reprezentat de un avocat din oficiu. Atacatorul în vârstă de 19 ani este inculpat pentru 17 capete de acuzare de crimă cu premeditare.

În timpul procesului, acesta şi-a ţinut ochii în pământ. După audiere, cei care îl reprezintă în instanţă au spus că acesta va fi supravegheat pentru a nu se se sinucide, fiind conştient de amploarea faptelor sale.

Avocata sa din oficiu, Melisa McNeil, a declarat despre Cruz că este întristat şi că are remuşcări: “Este trist. Este conştient de gravitatea faptelor sale”.
Sursa: Daily Mail

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Mind control pe fata. E la ordinea zilei acolo. Fie prin chemtrails, smart-dust, vaccinuri, medicamente devii un robot care primeste ordine si le executa inconstient. Asta e viitorul omenirii.

    1. Glumesti. Sint atatea tari in care poti face rost de arma nelegal usor – vezi tarile africane, asiatice, chiar cele sud-americane.
      Ce intra in capul omului il face sa foloseasca arma!
      Daca in Franta nu a avut arma (unul…) a luat camionul si a intrat peste oameni omorandu-i.
      Altul invata de pe net sa faca explozibil…
      Cine vrea, face cocktail “Molotov” …si “serveste’ pe inamicii sai imaginati dar oameni vii!
      Chiar nu stii gradul de degradare, confuzie si agresiune de orice tip din mediul informatic si informational, mediatic si educational din SUA?
      Nici cum sint inventate afectiuni psihiatrice si majoritate minorilor sint pusi sub control medicamentos dur psihitric?
      Nici cum sint incurajati (toti!, nu numai tinerii) sa-si piarda mintile prin jocuri digitale, interactive si folosire nelimitata a divertismentului digital incat creierul nu se mai dezvolta, se rupe legatura cu realitatea, se produce instrainarea psihologica (si nu numai!) a individului de societate?
      De “droguri” ai auzit?? – acolo, la ei este piata “tare”!!
      Locul “armelor” este foarte departe, redus pe scara factorilor care duc/produc asasinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button