X

Lady Gaga confirmă SATANISMUL din spatele industriei muzicale: „Regret că mi-am vândut sufletul către Illuminati“

Surse din echipa de producţie a unui documentar susţin că vedeta pop şi-ar fi mărturisit regretul că şi-a vândut sufletul către „forţele întunecate ale Illuminati“.

De la simbolurile controversate pe care Lady Gaga le foloseşte în clipurile şi în concertele sale până la legăturile pe care le-ar avea cu diverse organizaţii oculte, nimic n-a scăpat de vigilenţa celor care o suspectează că are ceva de ascuns. Teoriile conspiraţiei apărute pe seama ei nu s-au verificat până acum, însă un lucru este cert – după anii de „explozie”, în care cariera ei s-a bazat pe apariţii provocatoare şi controverse stârnite din aproape orice, cântăreaţa a adoptat un stil mai ponderat, mai matur şi mai consistent.

Există voci care susţin că această evoluţie se datorează unui motiv ţinut secret. O sursă din echipa de producţie a documentarului „Gaga: Five Foot Two” susţine că vedeta şi-ar fi mărturisit regretul că a aderat la organizaţia secretă Illuminati. Totodată, crede că boala de suferă în prezent este rezultatul faptului că le-a permis forţelor întunecate să pună stăpânire pe ea când şi-a vândut sufletul către Illuminati, la începutul carierei.

Realizat ca un portret realist al personalităţii vedetei, filmul include secvenţe din timpul înregistrărilor de studio, de la concerte, apariţii publice, interviuri, conversaţii private, şedinţe medicale, dar şi multe momente emoţionante din viaţa ei. Lady Gaga ar fi vorbit deschis despre Illuminati în interviul acordat celor de la Netflix, dar scenele respective au fost tăiate la montaj, în urma unor ordine „venite de sus”, scrie site-ul Neon Nettle.

Potrivit sursei din echipa de producţie, Gaga s-ar fi întâlnit cu un preot catolic pentru a discuta despre o şedinţă de exorcism prin care să scoată din trupul său „spiritualitatea întunecată” pe care ea a acceptat-o în timpul unor ritualuri satanice de la începutul carierei. Artista ar fi povestit că şi-a vândut sufletul organizaţiei Illuminati, episod care ar fi avut loc 2006, într-un club din New York, după ce a susţinut un show burlesc.

Gaga a descris experienţa drept „foarte reală şi viscerală, deloc metaforică”:

„Abia ce fusesem pe scenă, a fost un show bun, eram în culmea fericirii şi toată lumea mă aplauda. Eram afară la o ţigară şi mă gândeam să iau mai multă cocaină. Aveam nevoie de mai multă, dincolo de orice. Vroiam doar să mă simt bine. Să simt orice. Şi atunci, un bărbat, parcă fără vârstă, îmbrăcat în costum, a venit spre mine şi a început să-mi vorbească. Stătea rezemat de zid şi fuma şi mi-a zis: <<Cred că ai ceva de făcut. Vrei?>>. L-am întrebat ce e acel ceva. Am crezut că o să sară pe mine. Dar el a zâmbit şi a spus: <<Totul. Succes. Faimă. Bogăţie. Putere. Le vrei?>>. M-am uitat la el curioasă. Nu am putut să-l refuz”, a povestit artista. „Apoi a stat acolo şi a cântat una dintre melodiile pe care le cântasem mai devreme. A fost ceva dincolo de cuvinte. Mă uitam la el ca la o perlă scoasă din cel mai adânc ocean. M-am lăsat în genunchi şi l-am întrebat cui îi sunt datoare. L-am privit direct în ochi şi i-am zis că vreau tot. I-am zis că voi face orice”, ar mai fi spus Gaga în secvenţele cenzurate.

Site-ul citat de World Truth notează că înainte de a-l întâlni pe cel pe care l-a numit „prinţul ei illuminat”, Gaga nu se bucura de mare succes şi încă nu era cunoscută în toată lumea, făcându-se remarcată doar în mici spectacole burleşti pe care le susţinea în cluburi şi la petreceri, dar apoi cariera sa „a explodat”, iar ea a devenit o vedetă la nivel mondial.

Totul a avut, însă, un preţ, susţine sursa citată de Neon Nettle: sufletul ei. În afara clubului newyorkez Mercury Lounge, Lady Gaga a făcut o învoială cu personajul descris de ea şi a descoperit că succesul la care visa era floare la ureche. În schimbul supunerii sale, Gaga a putut să-şi creeze muzica, lucrând cu unii dintre cei mai respectaţi colaboratori, producători şi promoteri din industria muzicală. În mai puţin de un an, ea a devenit unul dintre cei mai de succes artişti din lume.

„Promisiunea lui s-a adeverit foarte repede. La început, credeam că facem o echipă bună. Dar n-a trecut mult şi am început să am de suferit”, ar fi spus vedeta în scenele nedifuzate.

Potrivit sursei, ea a povestit cum a suferit mai mulţi ani cu lupta interioară care se dădea între forţele ei interioare. Una îi dicta să continue, alta îi spunea că nu se poate împăca cu „forţele întunecate”. Lady Gaga s-a îmbolnăvit de fibromialgie şi a început să aibă probleme psihice. Ea a înţeles că trebuie să iasă din industria de înregistrări controlată de Illuminati şi să rupă legătura cu „prinţul întunecat”, scrie site-ul citat de World Truth.

„O vreme îţi pot da puteri speciale, frumuseţe, talent şi bogăţie… dar toate astea nu durează. Ăsta e motivul pentru care atâţia oameni care intră în artele oculte sunt aşa de nefericiţi. Strălucesc ca o stea în zori şi apoi se sting, se sinucid şi se distrug cu abuzul de substanţe”, ar fi declarat ea.

Site-urile citate nu au oferit alte surse pentru datele publicate şi nici nu au prezentat un punct de vedere al artistei ori al companiei Netflix, astfel că informaţiile nu pot fi verificate. În aceste condiţii, credibilitatea acestor materiale este redusă, dând mai degrabă apă la moară adepţilor teoriei conspiraţiei, fără dovezi concrete care să sprijine versiunea sursei menţionate.

Un lucru cert este că Lady Gaga a avut probleme de sănătate anul trecut. Boala incurabilă de care suferă vedeta a avut, fără îndoială, un rol important în această evoluţie. Ea a fost nevoită să amâne 18 concerte programate în Europa, în 2017, întrucât a urmat un tratament împotriva fibromialgiei, o maladie cronică ce provoacă dureri multiple şi difuze, însoţite de tulburări ale stării de dispoziţie.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!