X

Evreica Ksenia Sobchak este candidata la alegerile prezidentiale din Rusia. Tatal sau a fost mentorului lui Vladimir Putin …

Foto: https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-month-01-18/

Ea a declarat ca are stramosi evrei.

Oare ce vrea sa ne transmita in imaginea de mai sus?

Tatal ei, Anatoly Sobchak, a fost un mentor si profesor pentru Vladimir Putin si Dmitry Medvedev. Fost primar al orasului Saint Petersburg, presedintele Adunarii Constitutionale de dupa destramarea Uniunii Sovietice din 1991, tatal Constitutiei Federatiei Ruse, membru in Consiliul Prezidential al lui Boris Eltin. In 1997 este urmarit penal pentru o chestie minora si fuge la Paris. In 1999 Vladimir Putin ajunge prim ministru si astfel Anatoly Sobchak a putut sa se intoarca in tara, devenind un foarte activ suporter al viitorului presedinte.

Cititi va rugam si:

Stiati ca bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul personal al lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin?

Ce mica-i lumea, nu-i asa?

Iata si ce putem citi la Ksenia Sobchak a fost înregistrată de CEC-ul din Rusia drept candidat la prezidențiale de pe UNIMEDIA:

 

Ksenia Sochak a fost înregistrată drept candidat la alegerile prezidențiale din Rusia din 2018, de către Comisia Electorală Centrală, scrie Ria Novosti. Politiciana este candidatul partidului „Гражданская инициатива” (Inițiativa civilă).

Ksenia Sobchak poate acum să înceapă colectarea oficială a semnăturilor pentru susținerea sa.

Sobchak a depus documentele la CEC-ul rus pe 25 decembrie curent.

Ieri, liderul opoziției ruse, Alexei Navalinîi nu a fost înregistrat de CEC drept candidat la prezidențiale. Potrivit CEC-ului, Navalinîi a fost condamnat la cinci ani cu probațiune, de către judecătoria raională a orașului Kirov, pe 8 februarie 2017.

Ksenia Sobchak anunța anterior că își va retrage candidatura dacă politicianul Navalinîi va fi înregistrat de CEC.

Jurnalista, prezentatoarea și mai nou politiciana Ksenia Sobchak și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2018 din Rusia în octombrie curent. Sloganul ei de campanie este „Ksenia Sobchak-candidatul împotriva tuturor” („Ксения Собчак- кандидат против всех”).

Actualul președinte, Vladimir Putin, va candida și el pentru al patrulea mandat. Putin va candida independent.

Alegerile în Rusia vor avea loc pe 18 martie, 2018.

 

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close