X

VÂNĂTOAREA lui Ion Ţiriac se apropie de final. Cine sunt MILIONARII (măcelarii) Europei care s-au strâns la Balc pentru a VÂNA mistreţi

Vânătoarea anuală de la Balc organizată de fostul tenismen Ion Ţiriac şi care adună laolaltă cei mai importanţi milionari ai Europei se apropie de final.

Printre milionarii prezenţi se numără Wolfgang Porsche, Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Franz Rauch, producător al celebrei mărci de sucuri, şi Wolfgang Bernhard, preşedintele Consiliului de Administraţie al Volkswagen.

Aceasta este cea de-a doua sesiune de vănătoare din această iarnă, după ce la începutul lunii decembrie, Ion Ţiriac a organizat o vânătoare de cerbi, la Ersig, în judeţul Caraş-Severin.

Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, dr. Remus Moţoc, a declarat că instituţia a primit recent o adresă din partea asociaţiei omului de afaceri Ion Ţiriac prin care se anunţă vânătoarea în zilele de 18 şi 19 ianuarie.

„Avem o solicitare în scris de la fondul de vânătoare din Balc potrivit căreia suntem solicitaţi să asistăm la două partide de vânătoare, organizate de asociaţia domnului Ţiriac, în care se va recolta prin împuşcare vânat”, a declarat Moţoc pentru Agerpres.

DSVSA va efectua prin specialiştii săi recoltarea de probe şi analiza acestora în laborator, precum şi examinarea la faţa locului a carcaselor respective. Se vor prelua probe pentru depistarea pestei porcine clasice, pentru examen trichineloscopic, dar şi pentru a depista eventuale cazuri cu pestă porcină africană.

„Trebuie să fim foarte atenţi dată fiind situaţia din Satu Mare, unde s-a înregistrat focar de pestă porcină africană”, a precizat Moţoc.

La supravegherea sanitar-veterinară vor participa doi medici veterinari, unul din comuna Balc, adică medicul veterinar de liberă practică cu care asociaţia are contract şi medicul veterinar zonal, din Marghita.

După primirea rezultatelor de laborator şi confirmarea calităţii sanogenetice, carcasele verificate vor fi transportate, ca în fiecare an, la unităţi autorizate de abatorizare.

Accesul presei a fost întotdeauna interzis, fiind un eveniment privat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
InterneMafia pădurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. N-am inteles niciodata placerea de a ucide la vanatoare. Ce sport mai e si asta? Trebuie sa-ti fie mila de animale, sunt niste suflete nevinovate lasate de Dumnezeu. Daca le ucizi pt a te hrani e mai altfel, dar sa practici omorarea ca un sport de relaxare e grav. Ce e cel mai periculos e ca e vatamator pt propriul suflet, sa ti se toceasca sensibilitatea pt alt suflet, te obisnuiesti cu asta si nu mai ti se pare ceva iesit din comun. Si poti sa ajungi sa omori si oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!