X

Jurnalism jalnic la Antena 3 intr-o emisiune despre … extraterestri

de null

Imagini pentru Alexandru Mironov explică marea dilemă a omenirii: Există sau nu viață în Univers?

Toata ziua de ieri ne-a bombardat Antena 3 cu un promo cum ca la Sinteza Zilei, de la ora 21, vom vedea ceva nemaivazut cu extraterestri, iar Mihai Gadea si Mircea Badea vor analiza chestiunea.

Am anuntat si eu treaba pe portal iar la ora anuntata am dat curios pe canalul respectiv. Doar ca baietii incepusera cu o voma politica, pe care deja n-o mai suport, asa ca am schimbat iute de colo colo pana am adastat pe Stapanul Inelelor, planuind ca la pauzele de publicitate sa mai revin la trustul lui Voiculescu. Am ales acest film in ideea ca poate voi reusi sa descopar totusi in el mesajul duhovnicesc de care ne vorbea preotul Mihai Andrei Aldea. Cat m-am uitat la el, nu l-am gasit, dar asta conteaza mai putin in articolul de fata.

In cele din urma, invitatii care dezbateau despre alienii din politica romaneasca au parasit studioul Antenei 3, luandu-le locul Alexandru Mironov si un nene pe care nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut vreodata. Primul nu s-a dezmintit, stracurand doctrina “noptii de o mie de ani” ca definitie a crestinismului. Motiv de bucurie pentru satanistul Mircea Badea si de nereactie pentru pastorul Mihai Emanuel Gadea.

In cadrul emisiunii s-a prezentat si un recent celebru filmulet, cu comentariul:

 

Extraterestrul din padurea de langa Targoviste nu este singura aparitie bizara in Romania. Seria unor astfel de evenimente a inceput inainte de Craciun, atunci cand un corp luminos a fost filmat in mai multe judete.

 

OrtodoxInfo a demonstrat deja ca “inregistrarea” este un fals:

Iată originalul la video-ul viral cu „OZN-ul din Târgoviște”

De ce nu s-a obosit si Antena 3 sa faca acelasi lucru?

Una peste alta insa, ideea invitatilor a fost cam asta:

 • extraterestrii pot exista, caci sunt mai multe stele in univers decat fire de nisip pe Pamant iar in jurul unora dintre ele se invart planete asemanatoare Terrei
 • distantele dintre aceste planete locuibile fiind insa atat de mare, este imposibil ca locuitorii lor sa ajunga unii la altii

Ideea realizatorilor n-am inteles-o insa.

Adica, pana la urma, a fost o emisiune fara rost …

Audio o puteti asculta la:

http://www.youtube.com/watch?v=TI5MZ_YTipE

Un fragment video puteti viziona la:

Alexandru Mironov explică marea dilemă a omenirii: Există sau nu viață în Univers?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Extraterestrii
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Coprie

   Nu ma uit, ca nu-i vreun serial actual.
   M-am uitat. M-am uitat de asemenea la multe alte filme. Si ma mai uit. Cand eram habauc ma uitam ca toti habaucii. Pe urma, mult mai putin dar totusi am continuat si continui sa mai uit, caci trebuie sa scriu despre ele.
   „Stapanul inelelor” are un mesaj new age. Va trebui sa scriu si despre el, cu atat mai mult cu cat exista chiar o „Societate Tolkien din România (www.tolkien.ro), asociație culturală care propune publicului român opera și personalitatea scriitorului și profesorului universitar britanic John Ronald Reuel Tolkien” de care se ocupa (nu stiu daca se mai ocupa) Bogdan Stanciu, presedintele Pro Vita Bucuresti.

   1. E bun ca și eu am sesizat, ca promoveaza niste idei din acestea new age, gen vrajitorii, amulete magice, energii cosmice, hiliasm, poltergeisti, s.a.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.