X

Doctorul care l-a examinat pe Donald Trump: „Președintele are o sănătate excelentă”

Donald Trump

Sănătatea președintelui american este o dezbatere nesfârșită. La 71 de ani, Donald Trump este „în stare excelentă de sănătate”, a declarat vineri Casa Albă, citându-l pe medicul Ronny Jackson, care anterior a fost responsabil pentru sănătatea predecesorului său, Barack Obama.

„Vizita medicală de astăzi a președintelui la spitalul militar național Walter Reed a avut un succes extraordinar. Președintele are o sănătate excelentă”, a spus medicul.

A fost prima vizită medicală a președintelui, de când a venit la putere cu aproape un an în urmă.

Casa Albă trebuie să publice un raport complet care să se limiteze la greutate, tensiune arterială și colesterol.

În timp ce detractorii lui pun la îndoială deschisă sănătatea sa mintală, nu a fost planificată nici o examinare psihiatrică pentru Președintele care s-a calificat el însuși drept „genial stabil”.

În cartea «Fire and Fury: Inside the Trump White House», autorul Michael Wollf afirmă că „Trump este incapabil din punct de vedere intelectual să fie președinte american, el nu citește, nu ascultă, nu este profund curios”.

Trump a susținut anterior că nu a vorbit niciodată cu autorul noii cărți.

În plus, mass-media a ridicat întrebări cu privire la starea de sănătate a lui Donald Trump după ce de două ori a întrerupt discursul său la Casa Albă la jumătatea lunii noiembrie pentru a lua o gură de apă din sticlă pe care nu o putea găsi imediat.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close