X

Început de an, 2018. Germania își DĂRÂMĂ bisericile. Dumnezeu NU mai este UTIL

St Lambertus church demolition

Good things are easily destroyed, but not easily created.St Lambertus church in the village of Immerath was demolished today.Germany, January 10, 2018.

Gepostet von Architectural Revival am Mittwoch, 10. Januar 2018

Biserica Sf. Lambertus din satul german Immerath a fost demolată pentru a face posibilă exploatarea minieră a suprafețelor de cărbune brun.

 Locuitorii din satul Immerath au fost relocați anterior, zona fiind exploatată de furnizorul german de energie RWE Power într-o extindere a minei de lignit de la Tagebau Garzweiler.

Fără să realizeze, odată cu ea, oamenii își îngroapă propria identitate și propria istorie.Totuși, ce se întamplă acum este doar o urmare a faptului ca pe Dumnezeu l-au înlăturat demult din viața lor. Astfel, omul nu mai are nevoie de EL, ci se vrea propriul său stăpân. Vedem cum Dumnezeu nu mai este UTIL, o mina însă, DA.

Categorii
Anti-BisericăExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Da’ ce ,,biserica”e aia?Si nemtii mai sunt in Biserica Lui Hristos ?Poate si-au dat seama in sfarsit, ca acea cladire e lacas al diavolilor si ca nemtii se inchina lu’ baphomet de sute de ani sau chiar din totdeauna si abia acuma s-au hotarat sa ia atitudine…Cati sunt crestini=ortodocsi in occidentul intreg?Pai aia sunt botezati si sunt in Biserica ,restul sunt …ai stapanitorului acestei lumi.

  2. Ce este mai util o mină care dă energie, sau o clădire în care nu se mai roagă nimeni? De unde știți că oamneii au înlăturat pe Dumnezeu din viața lor, le știți voi inimile și gândurile? Dumnezeu poate fi doar Unul! Iar voi, care vă numiți creștini ortodocși ar fi bine să deveniți mai iubitori, mai practici și mai puțin orgolioși…atunci poate și România și românii nu vor căuta să plece după bani și comfort peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!