X

MILITARU VASILE a trecut la ISLAM?

Imagini pentru islam

Iata comentariul lui Militaru Vasile postat la Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip a trecut de Senat. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou:

 

Rog Redacția ortodoxinfo să rectifice erorile din articolul http://ortodoxinfo.ro/2017/03/02/inafara-de-ecumenisti-cine-mai-vrea-sa-compromita-man-parintelui-justin-cazul-vasile-militaru-si-cazul-gurie-grosu/.
Vasile Militaru a aflat adevărata credință: ISLAMUL. Transmit tuturor creștinilor ortodocși un călduros: ALLAHU AKBAR. Călugării din Petru Vodă îl vor afla pe adevăratul Dumnezeu: ALLAH slăvitul.

 

Nu stim daca ceea ce e scris mai sus este real sau nu, de aceea si titlul este cu semnul intrebarii.

Majoritatea dintre voi n-ati auzit de el. Am postat insa acest scurt material spre luare aminte … Inceputul ratacirii sale a fost acesta:

Nu sunt de acord cu VASILICA MILITARU, cel ce zice ca SE AUTOSUSPENDA DIN BOR …

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Mie mi se pare ca suna a amenintare.
  Cred ca e bine sa ne rugam pentru acest om, ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea si sa se intoarca la viata.
  Nu e exclus ca, fiind o fire exaltata si conflictuala, respins in mod repetat din cauza comportamentului, sa fi esuat intr-o zona periculoasa, a islamului radical.

  In acelasi timp, vreau sa le transmit tuturor, musulmani sau nemusulmani, aceste cuvinte:

  „Deci le-a răspuns Iisus şi a zis: Învăţătura Mea nu este a Mea, ci a Celui ce M-a trimis.
  De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaşte despre învăţătura aceasta dacă este de la Dumnezeu sau dacă Eu vorbesc de la Mine Însumi. ”

  ” Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.”

  „Toate Mi-au fost date de către Tatăl Meu şi nimeni nu cunoaşte pe Fiul, decât numai Tatăl, nici pe Tatăl nu-L cunoaşte nimeni, decât numai Fiul şi cel căruia va voi Fiul să-i descopere.
  Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
  Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
  Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară. ”

  „Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morţi şi le dă viaţă, tot aşa şi Fiul dă viaţă celor ce voieşte.
  Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
  Ca toţi să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinsteşte pe Fiul nu cinsteşte pe Tatăl care L-a trimis.
  Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţă veşnică şi la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viaţă. „

  1. Daca mergi la petru voda vei vedea deasupra turlelor manastirii cruci aurite avand la baza diagonala ecumenica , fixate la bazain SEMILUNI din acelasi material auriu ! Dupa moartea parintelui Iustin Parvu multe s-au schimbat la Petru Voda! Nimic nu mai este ceeace vrea sa para !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.