X

MILITARU VASILE a trecut la ISLAM?

de null

Imagini pentru islam

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata comentariul lui Militaru Vasile postat la Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip a trecut de Senat. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou:

 

Rog Redacția ortodoxinfo să rectifice erorile din articolul http://ortodoxinfo.ro/2017/03/02/inafara-de-ecumenisti-cine-mai-vrea-sa-compromita-man-parintelui-justin-cazul-vasile-militaru-si-cazul-gurie-grosu/.
Vasile Militaru a aflat adevărata credință: ISLAMUL. Transmit tuturor creștinilor ortodocși un călduros: ALLAHU AKBAR. Călugării din Petru Vodă îl vor afla pe adevăratul Dumnezeu: ALLAH slăvitul.

 

Nu stim daca ceea ce e scris mai sus este real sau nu, de aceea si titlul este cu semnul intrebarii.

Majoritatea dintre voi n-ati auzit de el. Am postat insa acest scurt material spre luare aminte … Inceputul ratacirii sale a fost acesta:

Nu sunt de acord cu VASILICA MILITARU, cel ce zice ca SE AUTOSUSPENDA DIN BOR …

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

 1. Mie mi se pare ca suna a amenintare.
  Cred ca e bine sa ne rugam pentru acest om, ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea si sa se intoarca la viata.
  Nu e exclus ca, fiind o fire exaltata si conflictuala, respins in mod repetat din cauza comportamentului, sa fi esuat intr-o zona periculoasa, a islamului radical.

  In acelasi timp, vreau sa le transmit tuturor, musulmani sau nemusulmani, aceste cuvinte:

  “Deci le-a răspuns Iisus şi a zis: Învăţătura Mea nu este a Mea, ci a Celui ce M-a trimis.
  De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaşte despre învăţătura aceasta dacă este de la Dumnezeu sau dacă Eu vorbesc de la Mine Însumi. ”

  ” Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.”

  “Toate Mi-au fost date de către Tatăl Meu şi nimeni nu cunoaşte pe Fiul, decât numai Tatăl, nici pe Tatăl nu-L cunoaşte nimeni, decât numai Fiul şi cel căruia va voi Fiul să-i descopere.
  Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
  Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
  Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară. ”

  “Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morţi şi le dă viaţă, tot aşa şi Fiul dă viaţă celor ce voieşte.
  Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
  Ca toţi să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinsteşte pe Fiul nu cinsteşte pe Tatăl care L-a trimis.
  Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţă veşnică şi la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viaţă. “

  1. Daca mergi la petru voda vei vedea deasupra turlelor manastirii cruci aurite avand la baza diagonala ecumenica , fixate la bazain SEMILUNI din acelasi material auriu ! Dupa moartea parintelui Iustin Parvu multe s-au schimbat la Petru Voda! Nimic nu mai este ceeace vrea sa para !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button