X

California a LEGALIZAT consumul de MARIJUANA. Încep vânzările de droguri pentru scopuri recreaționale

Amatorii de droguri ușoare din California au început anul în legalitate. Și asta pentru că de la 1 ianuarie este legal consumul de marijuana în scopuri recreaționale.

Măsura decisă prin referendum în 2016 face din California cel mai mare stat american care permite comerțul de cannabis.

Astfel toate persoanele peste 21 de ani pot să aibă asupra lor până la 28 grame de marijuana și pot cultiva acasă cel mult 6 plante.

Singurele restricții sunt consumul la mai puțin de 300 de metri de școli sau în timp ce se afla la volan.

California, primul stat care a legalizat marijuana în scop medical încă din 1996, devine astfel al 8-lea care permite consumul în scopuri recreaționale alături de Colorado, Washington, Oregon, Alaska, Maine, Massachusetts și Nevada.

NOTĂ OrtodoxINFO

Păpușarii încurajează legalizarea canabisului deoarece astfel consumatorii vor avea mintea mult mai deschisă spre cele ale lui antihrist:

LEGALIZAREA MARIJUANEI și LIBERTATEA

Categorii
ExterneÎnșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Omului și așa îi este greu să judece corect, darămite când va consuma alcool sau droguri. Au uitat mai marii lor că cine seamănă vând culege furtună? Se va întâmpla exact cum a mai fost: mulți oameni vor pieri din cauza drogurilor, dar de sângele lor vor fi vinovați cei care le-a aprobat MOARTEA(drogurile). Doamne ajută !

  2. Am înțeles că frunzele de marijuana, destinate vanzarii,sunt pline de pesticide și alte substanțe nocive care ,combinate cu fumatul ,sunt dezastru pt. consumatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!