X

Evanghelia a fost deja propovaduita la toate neamurile, asa ca mult pana la sfarsit nu mai este …

de null

Imagini pentru saccsiv VIDEO: Slujba Invierii Domnului Congo. ORTODOXIE IN AFRICA!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 24:

 

 1. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.

 2. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –

 3. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.

 4. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.

 5. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.

 6. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!

 7. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.

 8. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.

 9. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.

 10. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.

 11. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

 12. Iată, v-am spus de mai înainte.

 

Despre fuga am scris:

Ce spun Sfintii Parinti despre FUGA de ANTIHRIST?

Si am scris si despre hristosii mincinosi. Iata doar doua exemple:

INCA UN MESIA … Lord Ra-El (RayEl)

VIDEO: Cica MAITREYA a mai facut un pas, dand primul sau interviu la o televiziune americana. SI CE DACA?

Sa discutam, asadar, oleaca si despre primul verset.

Multi spun ca mai e foarte multa vreme pana atunci, ca trebuie ca toate neamurile sa devina majoritar ortodoxe, deci si pana la sfarsit mai este foarte multa vreme. Asa sa fie oare?

In primul rand, observati va rog ca nu scrie in Biblie cum ca fiecare neam va ajunge majoritar ortodox. Ci scrie ca se va propovadui Evanghelia in toata lumea.

Si oare nu s-a intamplat deja acest lucru? Inca in vremea Apostolilor, Evanghelia a fost propovaduita la mult mai multe neamuri decat banuim majoritatea dintre noi. Dar nu stim pentru ca nu citim Vietile Sfintilor. Iata un exemplu:

Sfantul APOSTOL TOMA a propovaduit cuvantul lui Dumnezeu la midieni, la parti, la persi si la indieni

Ca acele neamuri n-au ramas in dreapta credinta, e problema lor.

Apoi, multe alte neamuri au fost chiar mult mai multa vreme majoritar ortodoxe. Ca au imbratisat pe urma tot soiul de erezii, e iar problema lor.

Ba mai mult, in ultimii zeci sau sute de ani, Ortodoxia a ajuns la toate celelalte neamuri de pe intreg Pamantul. Iata doar cateva exemple:

Video: BISERICA ORTODOXA in COREEA DE NORD

Video: ORTODOXIA in CHINA

Video: CASATORIE ORTODOXA in COREEA DE SUD

Video: ORTODOXIA si indigenii aleutini si eschimosi (Yup’ik) din ALASKA

Video: ORTODOXIA in JAPONIA / Sfantul NICOLAE al JAPONIEI / Samuraiul PAUL TAKUMA SAWABE – primul ortodox (si preot) japonez

VIDEO: Slujba Invierii Domnului Congo. ORTODOXIE IN AFRICA!

VIDEO: Ortodoxie in Madagascar

Ca aceste ultime neamuri n-au devenit majoritar ortodoxe, e iar strict problema lor.

Asa ca, pana la sfarsit multa vreme nu mai este.

Alti spun ca totusi mai este foarte multa vreme, caci nici macar n-au aparut Sfintii Prooroci Ilie si Enoh. Si acestia gresesc:

Sfinții Prooroci ILIE și ENOH vor veni înaintea lui ANTIHRIST sau în timpul lui ANTIHRIST? Îi așteptăm întâi pe ei ca să ne trezim sau va fi deja aproape prea târziu?

Iar altii spun ca sigur sigur mai este multa vreme, caci nici chiar Iisus Hristos nu stie. Dar asta-i deja o ineptie:

IISUS HRISTOS CHIAR NU STIE? Iata cum comenteaza Sfantul IOAN GURA DE AUR versetul “Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

 1. Dacă suntem atenți la Părintele Adrian Făgețeanu, Bunul nostru Părinte Adrian ne spune că Hristos nu știe ca om ziua sosirii, dar ca Dumnezeu o știe. Aici nu e un joc de cuvinte cum odinioară făcea fostul prim-ministru Ponta, ci exprimă un mare adevăr. Cine-l înțelege, foarte bine, iar cine nu, să mai cerceteze. Deci Iisus Hristos ca Dumnezeu știe ziua venirii Lui. Doamne ajută !

 2. “Trei fenomene ale timpului: invazia verticală a barbarilor, domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.

  Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.

  Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ingnoranţi ce se află.

  Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi.”

  Paris 1937​

  Nicolae Steinhardt – “Jurnalul fericirii”

  ​​

 3. Sfantul Ioan Gura de Aur in Scrieri 3 spune ca …Evanghelia a fost profetita inca din timpul Apostolilor in toata lumea (in 30 de ani s-a profetit in toate colturile pamantului),iar aceasta profetie a Lui Hristos ,care a-ti scris-o mai sus, sunt defapt doua profetii si se refera in prima parte a ei (pana la versetul 22 inclusiv ) la invazia de peste cativa zeci de ani (40,50 de ani parca,in fine nu mai imi amintesc exact la cati ani,dar asta se poate verifica) de la Inaltarea Domnului , a Imperiului roman (uraciunea pustiirii) asupra evreilor ucigasi de Dumnezeu si distrugerea totala a Ierusalimului ,incat nu a mai ramas ,,piatra peste piatra” ,iar evreii au fost atat de asediati si torturati si crucuificati ,incat ramasesera fara lemn de crucificat romanii.A doua parte ,incepand cu versetul 23 se refera Iisus Hristos la semnele vremurilor de pe urma.Asta spune Sfantul Ioan Gura de Aur ,pai sigur asa trebuie inteleasa !!

  1. Roman

   Uraciunea pustiirii se refera la antihrist iar pe vremea Sfantului Ioan Gura de Aur inca nici nu se stia despre existenta multor neamuri.

   1. Sa nu uiti un lucru ca Sfantul Ioan Gura de Aur era purtat de Duhul Sfant,iar Duhul Sfant nu minte,nu greseste si mai ales stie.Oare stim noi astia ,,dreptcredinciosii” de azi ,care stam pe net ,mai multe decat Duhul Sfant care talcuia Evanghelia prin acest mare Sfant ? Oricum eu ma opresc aici,nu sunt in masura de a da sfaturi bazate pe credinta, pt ca sunt muuuult prea spurcat.Iertare !!

 4. Asa e… se potriveste si vremurilor de acum ca manusa.Eu am relatat doar cele scrise de Sfantul Ioan Gura de Aur in acea carte.Poate verifica absolut oricine !!Iertare daca am deranjat,dar eu am incredere in opera acestui placut Sfant a lui Dumnezeu.

 5. Am intalnit candva, ceva legat de realizarea acestui lucru.

  Nectome – Committed to the goal of archiving your mind

  Our Mission
  Our mission is to preserve your brain well enough to keep all its memories intact: from that great chapter of your favorite book to the feeling of cold winter air, baking an apple pie, or having dinner with your friends and family. If memories can truly be preserved by a sufficiently good brain banking technique, we believe that within the century it could become feasible to digitize your preserved brain and use that information to recreate your mind. How close are we to this possibility? Currently, we can preserve the connectomes of animal brains and are working on extending our techniques to human brains in a research context. This is an important first step towards the development of a verified memory preservation protocol, as the connectome plays a vital role in memory storage.

  https://nectome.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button