X

Video: ORTODOXIA si indigenii aleutini si eschimosi (Yup’ik) din ALASKA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rog si:

Sfantul Mucenic Petru Aleutul – primul indian nord american ce a primit cununa muceniciei. La porunca unui „preot” catolic, i s-au taiat degetele, apoi mainile si picioare, iar apoi i-au fost scoase maruntaiele …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. A avut dreptate Monahul Teodot ca este vremea pentru ” scapa cine poate ” .
    Sunt pusi pe ” fapte mari ” executorii documentului antihristic semnat in 2014 si numit supermemorandum .
    Astazi ORTHODOXIA CU SFINTELE CANOANE SE VREA A FI IZGONITA si SCOASA DIN BISERICA CEA STRABUNA ROMANA SI PRIN INCALCAREA A TOT CE A MAI RAMAS SFANT , DREPT SI CANONIC LASAT PRIN SFINTII PARINTI SE VREA CA SA CADA IN mainile ereticilor.
    SA NU FIE ASTA …DUPA voia lor DOAMNE.
    IIn Biserica unde nadujduiam marturisirea Crezului Orthodox pina la capat , am aflat cu tristete si stupoare ca , ” colindele pot fi cantate ” si cu zdranga zdranga ca doar sunt ” corzi vocale ” la fel precum corzile gatului asa imi spunea parintele si duhovnicul meu .
    Dar m am intrebat in sine mi , oare ingerii din Ceruri la Nasterea Mantuitorului in ieslea din Bethleem au venit cu chitarele si cu instrumente la clape dupa cum au dracii fara coarne de iezuiti din Vatican iar mai nou are si catedrala patriarhala din Bucuresti ?
    NU.
    Si sunteti trantori care si ingroapa talantii …pentru ca nu vreti A CANTA precum Ingerii din Ceruri SI A DA Slava lui DUMNEZEU la Nasterea Mantuitorului in Betheleemul Iudeii .

    ” La anii veacurilor din urma
    Pastorii cei duhovnicesti
    se vor abate de la turma
    Urmand curentelor lumesti .

    Pasi vor ei pe calea stramba
    Lasandu si drumul parintesc
    Si vor canta la oi din dramba
    Iar nu din fluier pastoresc ”

    Sfantul IOAN IACOB HOZEVITUL
    INGERII IN COR AU Preaslavit Nasterea lui DUMNEZEU MANTUITOR HRISTOS MESIA prin Osanale cantate si prin vocile lor ingeresti si Dumnezeiesti.
    Colindele care vestesc NASTEREA LUI HRISTOS cantate prin
    corzile gatlejului SUNT MARTURISIREA CEA BUNA DREAPTA SI ADEVARATA CARE I PLACE LUI DUMNEZEU
    precum odinioara Ingerii din Ceruri coborati in BETHLEEMUL IUDEII.
    Oare ce vreti voi a face… prin instrumentele muzicale care sunt desertaciunea acestei lumi vicleana si trecatoare ?
    Vreti sa alungati DUHUL SFANT care mai salaslueste prin Sfintele Liturghii si sa transformati Biserica ORTHODOXA STRABUNA DE PE ACEST PAMANT in hambarele voastre pentru spectacol si comedia celui rau ?

    O vai si amar , ca veti da raspuns negresit cand veti cadea din BISERICA precum mucilagiu…intai ierarhii iar acum urmeaza si popii care pasesc pe urmele apostatilor .
    DUMNEZEULE AI MILA DE TURMA TA CEA MICA SI OCROTESTE NE PRIN SFANTA VOIA TA .
    Amin.

  2. Si aceasta face parte din decorul nazist.Transmitem dragii noastre redactii LA MULTI ANI ORTODOCSI FERICITI,micutei turme crestine ortodoxe,cititorilor nostri scumpi si dragi LA MULTI ANI ORTODOCSI SI FERITI FERICITI.Dumnezeu cunoaste dragostea fiecaruia in a ramane in ortodoxie.Daca ierarhii in drept din Grecia,Serbia,Banceni,nu au mila de poporul derutat in vederea intrunirii unui sinod ortodox local pt a lamuri poporul evlavios ca ecumenismul e SECTA DE TIP BAHAI SUPER PERICULOASA iar pomenitorii sunt in barca acesteia si trebuie evitati ca sunt mai periculosi decat ecumenistii pentru ca invita “ultra ortodocsii”, “extremistii radicalisti cu apucaturi sectare”,pe cei”cu a doua extrema de dreapta care-i inselare si care se considera, ca nepomenitori, singura bisnrica ortodoxa,ceilalti sunt neortodocsi” sa revina in staulul ortodoxiei.Consideram ca le trebuie totusi,un examen psihiatric pentru ca nu sunt lamuriti asupra contextului in care vietuiesc,de exemplu,credinciosii ortodocsi din Romania bantuita peste tot de stafii ecumeniste si ca aici ecumenismul si pomenitorismul sunt erezie reala,deoarece,pe aceste meleaguri,pomenitorismul este ecumenismul mascat sub felonul ingaduintei periculoase si al “discernamantului”pro-ecumenist,care,practic,e ruperea”cuminte”a credinciosului ortodox de Sfanta Traditie si de linia de vietuire si slujire din Biserica Ortodoxa trasata prin invataturile Sf Parinti ,Sf Canoane si hotararile sf soboare ecumenice SI LOCALE.Lasati-i pe aiuriti sa ne trateze cum vor,noi sa fim cu constiinta impacata chiar de vom ramane singuri in strada.

  3. Ecumenistii si pomenitorii se afla sub incidenta tutvror anatemelor sf sinoade consemnate in scris,chiar daca asupra lor nu s-a pronuntat un sinod special.SA AVEM DISCERNAMANT,anatemele ii lovesc din plin si pe pomenitori ca pe simpatizanti,partasi,colaboratori mascati,reali.

  4. Prin “anateme”se intelege acea formula canonica de delimitare sinodala a ecumenistilor si pomenitorilor acestora de ortodoxie,de succesiunea apostolica ,de har,de insasi mantuirea lor.Un sinod ortodox chiar si local nu face decat sa confirme anatemele si toate hotararile sf soboare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button