X

Benjamin Netanyahu către CREȘTINII care vor vizita Israelul: „Voi fi mereu AICI pentru VOI”

de null
via breakingchristiannews. com

Kayla Root, Breaking Christian News: Indiferent de vremea ploioasă sau însorită, Prim-Ministrul Benjamin Netanyahu le-a promis creștinilor: „Voi fi mereu aici pentru voi”, într-un video pe care l-a postat pe Facebook în Ajunul Crăciunului. Stând pe un balcon cu vedere spre Ierusalim, Netanyahu le-a urat creștinilor din întreaga lume “Crăciun fericit” și i-a invitat să viziteze orașul sfânt.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De asemenea, a făcut o promisiune mare celor care aleg să meargă în Israel – un tur al țării cu Netanyahu în calitate de ghid.

“Gândește-te la toate locurile pe unde ai putea să mergi – ai putea vizita Barca lui Isus din Marea Galileei, poți să ajungi la Biserica Sfântului Mormânt, care se află chiar în spatele meu”, spune Netanyahu.

„Oricare loc pe care dorești să îl vizitezi luând urmele lui Isus și originea moștenirii noastre iudeo-creștine.”

Oamenii din întreaga lume au primit cu bucurie invitația, lăudând rolul lui de lider, pe când alții au împărtășit sărbătoarea bucuriei de Crăciun. O afirmație spune:

„Acesta este un lucru măreț, un om și un lider minunat. Domnul să te binecuvânteze, domnule, mă rog pentru pacea Israelului…Domnul să binecuvânteze Israelul, Domnul să binecuvânteze America. Fie ca mereu să fim prieteni. Crăciun fericit!”

Altcineva a scris:

„Israelul este binecuvântat să te numească liderul lor! America va avea MEREU sprijinul tău!” Alții au promis că vor accepta această ofertă de a-l avea ca ghid pentru turul special.

„(….) Promisiunea lui Dumnezeu către Avraam a fost ’voi face din tine o națiune mare și te voi binecuvânta; îți voi face numele mare și vei fi o binecuvântare.’”

„Puterea Israelului și înțelepciunea liderilor asemănători ție ar trebui să fie o inspirație pentru întreaga lume.”

Traducere: Andreea Laslău

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. E spiritul lui antichrist. Crestini, evrei, chiar si musulmani sau budisti.. ne “iubeste” pe toti.
    Invita crestinii in locurile sfinte din Israel si in acelasi timp sponsorizeaza ISIS sa le taie beregata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button