X

APEL UMANITAR: Donații pentru ANA-MARIA care luptă cu TUMOAREA. Își va petrece sărbătorile pe patul de spital

În urma apelului de acum câteva zile, părinții neavând posibilitatea și cu acordul tatălui Matei Marian, un cititor al portalului a inființat o pagină de donații pentru Ana Maria.

Se poate dona prin PayPal sau orice carte de credit ca Visa, Master Card, American Express sau Discovery (vă sugerăm să donați prin PayPal – folosind contul, iar nu cardul bancar).

S-au strâns până acum 340 USD.

Se poate folosi și metoda clasică prin mandat poștal:

Numele tatălui: Matei Marian Stănescu, tel. 0765409277, comuna Răcari, jud Dâmbovița.

Am înțeles că au deschis și un cont la BCR, dar încă nu avem datele.

„Am vorbit acum cateva minute cu mama fetei, sunt inca la spitalul Marie Curie din Bucuresti, se pare ca sunt ceva progrese dupa operatie dar situatia este inca incerta si, bineinteles, o sa petreaca amandoua Craciunul pe paturile spitalului. Poate daca republicati articolul, fiind din nou pe prima pagina si cu informatiile despre pagina de donatii inclusa, s-ar mai strange cate ceva de la oameni binevoitori. Daca nu, o sa le trimit banii stransi pana acum si probabil sa inchid pagina de donatii pentru ca sunt sanse destul de mici ca cineva sa mai doneze.

Va multumesc si va doresc un Craciun binecuvantat si plin de bucurii,

Badea Calin”

 

Categorii
Umanitare
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Sfantul Ioan Gura de Aur descrie f frumos cat de puternica este milostenia in fata lui Dumnezeu.
    Practic te pune in fata lui Dumnezeu fara mijlocire!
    Acestea sunt momente unice pt cel pacatos ca sfarame zapisul vrasmasului!

    1. Sunt oameni simpli de la țară, abia-și duc zilele de pe o zi pe alta, de unde sa aibe cont bancar in euro… Pe pagina de donații puteți dona prin PayPal sau card de credit in orice moneda doriți.

  2. Asa voi face ,Ioana draga.Multumesc ca m-ai pus in legatura cu fratele nostru de credinta ,dindu-i mail-ul meu.Dumnezeu sa te binecuvinteze albinuta noastra draga!

  3. Fratilor,vi se intimpla si voua cind intrati aici pe site sa va ceara sa va indentificati ca non robot(?),ca pe mine mereu ma streseaza cu chestia asta de vreo 2 luni incoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.