X

O tumoare ar putea ucide o fetiță de 12 ani. APEL DISPERAT al părinților către oamenii cu suflet: Ana trebuie OPERATĂ DE URGENȚĂ. Orice ajutor financiar e binevenit

de null

Ana va merge la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale şi pentru operaţia de care depinde viaţa ei. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire, dar spun că fără intervenția medicală fetița oricum va muri. Părinţii fac apel disperat către oamenii cu suflet pentru a-şi salva fetiţa.


Medicii se chinuie să desluşeacă o problemă pe care o fetiţă de 12 din Colacu, o are de aproape o lună. Se pare că Ana are o tumoare pe creier care se întinde şi la măduvă spinării. Fetiţa a fost la şcoală până luna trecută, fiind un copil normal, până când, dintr-o dată, nu şi-a mai putut mişca mâna stângă deloc.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici medicii nu ştiu cum va evolua acea tumoare, pentru că abia au depistat-o. Fiind un caz rar, medicii le-au transmis părinţilor că fetiţa trebuie operată.

Cea care a observat că Ana are o problemă de locomoţie este chiar profesoara ei de limba română.

“Ana este fetiţa care mă aştepta zâmbitoare la şcoală. De aproape o lună, banca ei este goală. O formaţiune tumorală intramedulară aproape a imobilizat-o. Ora de fizică am facut-o în universul ei. Am încercat să-i explic de ce secundele par ore atunci când are dureri, şi de ce distanţele de câţiva metri par kilometri când aproape nu-şi mai simte picioarele. Einstein spunea- “dacă nu poţi explica unui copil ceva, atunci nici tu nu ai înţeles. Nu am înţeles şi nu voi înţelege vreodată de ce un copil trebuie să îndure atâta suferinţă”, spune profesoara ei, Oana Hrehoreşen.

Colegii ei de clasă i-au făcut o vizită acasă şi i-au cântat colinde.  Familia şi prietenii Anei fac apel la oamenii cu suflet, să contribuie la salvarea copilei.

“Are doar 12 ani şi nu merită o asemenea suferinţă, ci să se bucure de viaţă ca orice alt copil de vârsta ei.  Medicii mi-au spus că operaţia este riscantă şi că dacă nu o facem, oricum va muri. Eu cred în Dumnezeu şi poate el a face o minune şi pentru ea. Sper să fie bine. Cei care ne pot ajuta, trebuie să se gândească la ea, pentru că e un copil”, ne-a spus Camelia Matei, mama fetei.

Orice ajutor financiar este binevenit. Familia ei, formată din 5 membri, doi adulţi şi trei copii trăiesc din salariul tatălui de 1.400 de lei şi alocaţiile celor mici. Mama Anei a fost nevoită să renunţe la locul de muncă pe care îl avea pentru a sta în permanenţă cu fiica sa.

Ana va merge la un spital din Bucureşti pentru alte investigaţii medicale şi pentru operaţia de care depinde viaţa ei. Însă, medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire, dar părinţii fac apel disperat către oamenii cu suflet pentru a-şi salva fetiţa.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Si eu am incercat sa gasesc un cont, dar poate inca nu au deschis. Este afisata in ultima fotografie adresa lor si un numar de telefon 0765409277 ; se poate lua legatura cu parintii si gasi o modalitate de a le trimite un ajutor.

  1. Este un cont la BCR unde se poate pune fara card VISA sau celelalte carduri.
   Tatal fetitei a spus ca e cel din poza…..cine vrea poate sa-l sune pe el direct si sa confirme. Eu l-am sunat a doua oara si era plecat pt putin timp, mi-a spus mama fetitei…ea nu cunoaste detaliile!
   Asa ca este posibilitatea sa nu se foloseasca cardul…despre care s-a tot vb!

 2. Se poate folosi metoda clasica prin mandat postal :
  Numele, al mamei sau al tatalui, comuna racari, jud Dambovita.
  Codul bancar BCR il au scris acasa in Dambovita..si nu il stiu pe dinafara.
  Acum sunt la spital cu fetita care este in operatie.

  1. Se poate si cu mandat postal sau BCR. PayPal sau cardurile de credit sunt o varianta pentru cei ce locuiesc in străinătate, ca mine de exemplu, si care nu au acces la BCR sau mandat postal. S-au strâns pana acum 160 USD. Doamne ajuta!

 3. Tin sa multumesc din partea familiei celor care au donat si celor ce s-au rugat. Fetita a fost operata, medicii considera interventia o reusita dar mai este mult pana la capatul drumului.
  S-au strans pana acum 330 USD (aproximativ 1300 de lei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button