X

[Foto] ELITELE și ABUZUL RITUALIC SATANIC: De ce sunt expuse DESENE cu PĂSĂRI VIOLÂND OAMENI la Tribunalul din Las Vegas?

de null

Desenele tulburătoare care prezintă diferite scene de abuz sexual ritualic sunt afișate la intrarea în Tribunalul federal Lloyd George din Las Vegas. 

Site-ul oficial al Curții Districtuale din Statele Unite – Nevada declară:

„Piatra de temelie a sistemului judiciar american sunt instanțele judecătorești … în care martorii declară, juriile deliberează și în felul acesta se realizează justiția.” 
– William H. Rehnquist, Chief Justice of the United States

Dacă se întâmplă acest lucru, de ce la Tribunalul Las Vegas există desene păsări violând oameni?

Potrivit Redoubt News :

Aceste desene au fost atârnate chiar în fața tribunalului, lângă intrarea principală. (…) Acestea sunt create, în mod obișnuit, de către liceenii locali. Profesorul lor a spus unuia dintre reclamanți: „Ei învață să nu identifice oamenii prin chipurile lor”.

Articolul precizează că nimeni în instanță nu și-a asumat răspunderea pentru afișarea acestor desene.

O privire mai atentă la aceste desene relevă faptul că mesajul lor merge mult dincolo de „Nu identificați oamenii prin fețe” (indiferent ce înseamnă). Într-adevăr, desenele sunt pline de imagini și simbolism legate de Abuzul Ritual Satanic (SRA) și controlul minții bazat pe traume (cunoscut sub numele de Programare Monarch). Ele spun o poveste tulburătoare despre abuz în mâinile oamenilor extrem de răi, ceea ce mă face să mă îndoiesc că acestea au fost făcute de elevi de liceu.

Iată desenele. Avertisment: Imagini explicite.

O pasăre care violează o tânără în timp ce o altă pasăre se uită pe deasupra.

Acest desen prezintă un unicorn sub cuvintele EVIL KING (Regele Răului). În partea dreaptă sunt doi porumbei și cuvântul BROTHER (frate). Sub unicorn este un curcubeu (un simbol al controlului minții Monarch) și cuvântul PEASANT (țăran).

Unicorn aparent abuzând o persoană sub un curcubeu. În programarea MK, victimelor traumelor li se spune „să treacă peste curcubeu” pentru a se disocia de realitate.

În simbolismul ocult, unicornul este un simbol falic (subliniat de singurul său corn). În miturile și legendele antice se spune că unicornul poate „să fie imblânzit doar de o fecioară”.

O reprezentare clasică a unui unicorn și a unei fecioare.

Este unicornul (numit Evil King) cel care violează fecioarele?

O pasăre care violează o persoană în timp ce o altă pasăre se uită.

O persoană poartă o mască inspirată de medicii de ciumă. Persoana din dreapta nu are masca și este fără față. Oare persoanele mascate reprezintă victimele abuzului cărora li s-a eliminat propria conștiința?

Unicornul (aka Evil King) se contopește profund cu o persoană. Aceasta reprezintă un manipulator MK care controlează întreaga ființă a unui sclav disociat?

O pasăre care violează o persoană în timp ce o altă pasăre deține ceva (pentru sufocare)? În spatele lor este o persoană care poartă o mască. O altă victimă disociată?

Aceste desene sunt asemănătoare cu arta lui Kim Noble, supraviețuitor al programării Monarch.

Desenul lui Noble „Ce a văzut Ted ” descrie abuzul unui copil mic, pe măsură ce alții „ajută” și supraveghează.

Două fete care poartă măști de ciumă și coroane ironice. Două victime.

Un manechin fără cap și membre, care poartă o mască. O modalitate tipică de a reprezenta sclavi fără putere.

Desenul lui Kim Noble „Zeita fără brațe” prezintă o ființă fără speranță, lipsită de putere, numită zeiță în mod ironic.

Trei figuri amenințătoare cu capete de animale.

O persoană mascată deține ceva care emite fum. În partea dreaptă este scris: „Îmi place foarte mult fumul pentru povestea pe care o spune”. În stânga este o schiță palidă a unei persoane mascate similar. În partea dreaptă sus: o persoană fără cap care pare să se topească. Desenul se referă la utilizarea de droguri pentru a programa sclavi disociați?

În concluzie

Seria de desene afișate la Tribunalul federal Lloyd George pare să spună o poveste oribilă de abuz sexual ritualic. Operatorul principal este reprezentat de un unicorn (un simbol falic) numit „Evil King”. Mai multe abuzuri sunt comise de păsări cu corpuri umane. Faptul că abuzatorii sunt animale, probabil face aluzie la faptul că sclavii disociați au puțin până la niciun contact cu realitatea. În toate desenele, sclavii apar ca fiind inconștienți, fără sa aibe contact cu realitatea.

Acești sclavi sunt reprezentați ca niște figuri fără chip care poartă măști, reprezentând personalitatea lor de bază înlocuită de o altă persoană creată de manipulatori. Măștile purtate de sclavi se aseamănă cu cele purtate în balurile mascate à la Eyes Wide Shut, unde persoanele de elită participă la o copulație ritualică.

Scopul programării Monarch este de a provoca traume atât de intense încât forțează sclavii să disocieze de realitate ca un mecanism de apărare naturală. Desenele de la Tribunalul Las Vegas descriu exact acest proces folosind simbolismul în mod tulburător.

De ce sunt aceste desene oribile afișate într-o clădire guvernamentală dedicată dreptului și justiției?

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru a înțelege mai bine ce presupune proiectul MKULTRA, citiți și:

Cu privire la controlarea prin abuzuri sexuale, vedeți și articolele:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Simbolistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Vă amintiți de mitologia greacă cu centaurii, ciclopii, gorgonele, himerele, satirii, sirenele și multe alte ființe fantastice, sau mai bine zis creaturi drăcești? Iată aici o listă exhaustivă:

    https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_fiin%C8%9Be_fabuloase_%C3%AEn_mitologia_greac%C4%83

    Poate n-au fost atât de fantastice pe cât ne imaginăm, și nici doar niște personaje de poveste. Știm noi cum a fost oare lumea ante-deluviană, și la ce încălcari grave ale legilor creației se ajunsese, de nu mai rămăsese nimic necorupt pe pământ în afară de Noe și familia lui, de a trebuit să aducă Dumnezeu potopul? Tot așa va fi și la a doua venire a Fiului lui Dumnezeu, ca pe vremea lui Noe:

    Și precum a fost în zilele lui Noe, tot așa va fi și în zilele Fiului Omului: mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie și a venit potopul și i-a nimicit pe toți. Tot așa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, și zideau, iar în ziua în care a ieșit Lot din Sodoma a plouat din cer foc și pucioasă și i-a nimicit pe toți, la fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului. (Luca 17, 26-30).

  2. Sunt întru totul de acord cu Raluca privind cele ce se-ntâmplă azi în lume. Mai se-ndoiește cineva că suntem cam aproape de sfârșit? Aceste lucruri se întâmplă de ceva vreme, dar acum iată că se dau pe față. Satana mai are puțin timp la dispoziție și își arată „puterea ” lui de distrugere într-un mod necunoscut până acum, sau în modul arătat de Raluca mai sus, mod descoperit de noi doar din povești. Ultima redută a lui Lucifer este însă Creștinismul. Întăriți-vă creștinilor adevărați că urmează deznodământul istoriei creștine din veacul acesta. Acum sau niciodată luați cu asalt Viața Veșnică, adică nu vă dați bătuți în lupta cu antihristul. Cine este antihristul? Orice om care nu trăiește după învățătura lui Hristos. Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.