X

Acuzaţii INCREDIBILE la adresa lui Anghel Iordănescu. Fostul medic al naţionalei vorbește despre CONDAMNAREA lui Gică Popescu

Dezvăluiri, dar şi acuzaţii fără precedent din vestiarul naţionalei de fotbal a României. Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

Fostul medic al naţionalei, Pompiliu Popescu a făcut acuzaţii incredibile la adresa lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României. Popescu a vorbit și despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională.

„La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile.

Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc”, a spus Pompiliu Popescu pentru gsp.ro.

Şi Gică Popescu a lăsat să se înţeleagă că nu mai are ce discuta cu Anghel Iordănescu.

„Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd”, a spus cel poreclit Baciul.

Categorii
Sport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

 1. 1) Gica Popescu s-a retras de la nationala, pt ca nu a primit gratis un hotel pe malul masii asemenea lui Hagi.
  2) Gica Popescu a fost colaborator al securitatii, cu semnaturi si declaratii.
  3) Gica Popescu si Hagi l-au inlaturat pe Piturca de la conducerea nationalei dupa ce acesta califiase nsationala la un turnei final mondial in 2000, amenintand ca nu vor vor mai veni sa joace. Chiar si cu INLATURAREA LUI PITURCA, nici unul nu a mai jucat la nationala dupa turneul final din 2000.
  4) Gica Popescu a facut parte din grupul infractional organizat al lui Giovani/Victor Becali care au facut evaziune fiscala in perioada 1990-2005.
  5) Decizia de a-l pune pe fostul consilier al lui Basescu in fruntea FRF a fost una politica: Dancu, Ponta … ( conform Mitica Dragomir), actualul presedinte FRF, anuntand cu cateva zile inainte de pronuntarea comdamnarii ca Gica Popescu va face puscarie si ca el va fi viitorul presedinte FRF: decizia era politica+binom.

  Popescu a fost cndamnat pt evaziune fiscala recunoscuta.

  PS: IORDANESCU A REZILIAT UN CONTRACT PE BANI MULTI IN ZONA GOLFULUI, CAND NATIONALA L-A SOLICIAT, FIIND IN CRIZA DE ANTRENORI DUPA 2000.

  INAINTE DE A MURDARI PE ALTII, POPESCU SA-SI REEVALUEZE TRECUTUL !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!