X

Dacian Cioloș își face PARTID politic, ce se va desprinde din platforma România 100

Dacian Ciolos a anuntat duminica, la o reuniune a Platformei Romania 100, pe care o conduce, ca din aceasta structura se va desprinde un partid politic.

„Ne implicam politic pentru a schimba lucrurile”, a spus fostul premier. Ciolos a afirmat ca, atunci cand a lansat Platforma , a fost clar ca va fi nevoie si de o implicare politica: „Nu ne-am ferit de lucrul acesta, dar nu am vrut sa punem carul inaintea boilor. 

Se va desprinde un partid politic, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. El trebuie sa fie un proces natural, nu unul fortat.
Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc”.

In privinta relatiei cu celelalte partide de opozitie, Ciolos a spus ca

„nu vom actiona impotriva celor cu care impartasim valori si principii comune, cu care impartim acelasi ADN. Vom fi deschisi colaborarii cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare”.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Ceea ce vrea să facă Cioloș este cum spun englezii/americanii „having the guts”, adică să aibă curajul de a se baza pe memoria scurtă a românilor preocupați de supraviețuire, care să fi uitat cu desăvârșire în ce împrejurări a fost el propulsat politic, și cum arăta țara în urma guvernării lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!