X

Marea Britanie vrea să-și UCIDĂ cetățenii pe care-i consideră TERORIȘTI. Ministrul Apărării: „Ar trebui localizați și uciși”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cetățenii britanici care luptă pentru gruparea Statul Islamic  ar trebui localizați și uciși și să nu  li se permită revenirea în țară. Declarația a fost făcută astăzi de către noul ministru britanic al apărării, Gavin Williamson, pentru Daily Mail. Oficialul a adăugat că teroriștii sunt un pericol pentru Marea Britanie, iar această amenințare trebuie eliminată.

Ministrul britanic al apărării, Gavin Williamson

Se estimează că 800 de persoane cu pașaport britanic au fost aduse în Irak și Siria pentru a lupta. Dintre aceștia, 130 au fost uciși, 400 s-au întors la baștină, iar alți  aproximativ 270 au rămas în continuare în Orientul Mijlociu.

Chestiunea a fost abordată direct în 2014 când un cetățean britanic, Mohammed Emwazi — cunoscut și sub numele de ”John Jihadistul”—, a apărut în clipuri de propagandă ale Statului Islamic care arătau decapitarea unor prizonieri.

Gavin Williamson, care a devenit ministru al apărării luna trecută după ce Michael Fallon a demisionat în urma unor acuzații de comportament necorespunzător față de femei, a promis că luptătorii care au fugit în alte țări vor fi de asemenea urmăriți și li se va refuza intrarea în Marea Britanie.

Interviul său a apărut la câteva ore după ce doi bărbați au compărut în fața unui tribunal din Londra, fiind acuzați de un complot care urmărea uciderea premierului britanic Theresa May.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button