X

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

de null
Billionaires
Foto: http://abcnews. go.com/Business/story?id=7628545

Se intampla in 2009 si este esential sa stim despre existenta acestui eveniment pentru a intelelege cum de s-au mobilizat brusc in ultimii ani toate structurile organismelor internationale si nationale pentru a lucra la unison, si parca gonite de la spate, pe intregul segment de reducere a populatiei (si nu numai, dar asta-i tema de azi).

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sa ne amintim doar de doua dintre ultimele exemple:

VACCINAREA OBLIGATORIE

Romania

BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii

Franta

Coșmarul VACCINĂRII cu FORȚA sosește și în FRANȚA din 2018. Noua lege prevede 11 VACCINURI OBLIGATORII

Italia

ITALIA: Vaccinarea OBLIGATORIE. Măsuri drastice impuse prin decret de lege

Etc.

AVORTUL

ONU IMPUNE AVORTUL „sigur, legal și accesibil”, chiar și pentru motive că mama ar suferi de depresie, anxietate, iar interzicerea avortului ar însemna „tratament crud, inuman și degradant”

Asadar, o foarte importanta intalnire, dar despre care s-a vorbit mai putin in site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai 2009 la New York. La chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul actualei crize.

   abc news considera ca intrunirea aminteste de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spune insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera.

Conform magazinului Portfolio, Gates a donase 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare.

 

Este bine sa invatam din istorie, caci ea se repeta. Pentru cei ce nu stiu despre episodul cu J. P. Morgan, in 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.

Cititi va rog si articolul:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

 

Revenind la treaba cu reducerea populatiei, agenda e veche:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Doar ca acum au apasat acceleratia la blana …

Cititi va rog si:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Pe cei ce nu stiu prea multe despre familia aia Rockefeller, ii rugam sa studieze:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Oare chiar atat de infiltrati sunt in toate guvernele lumii incat nu au opozitie? Chiar s-a instalat un guvern mondial sub ochii nostri si guvernele pe care le vedem au fost pastrate doar de dragul aparentelor? Asa se pare, mega corporatile sub protectia celei mai mari armate a lumii si servicilor de informatii pe care le controleaza (sua) au mituit si santajat pana au deturnat toate statele lumii.

    Ar parea sf dar o dovedeste legea injectarii mercurului obligatoriu pentru depopulare care e impus peste tot pe glob iar mass media promoveaza intens orbeste avantajele ei iar guvernele si parlamentarii accepta fara impotrivire.

    Sunt curios cum de sunt atat de sigur ca pot sa tina in frau revoltele si pana unde vor merge ca sa o faca? Sau atat de mult cred ca pot manipula prin mass media incat revoltele nu se vor produce?

    Mancarea e plina de mult timp de substante otravitoare dar se pare ca nu e indeajuns si e nevoie de injectare pentru accelerare.

    Si intrebarea cea mai importanta e de ce se grabesc asa de tare? Riscul ca ceva sa nu mearga e mare deci motivul e unul foarte serios, s-a ajuns la o limita a naturii la atata distrugere pentru a mentine traiul actual cu defrisarea continua, poluarea extrema si distrugerea ecosistemului?

    Si totusi de ce nu aleg sa spuna adevarul prin mass media controlata chiar de ei si sa luam cu totii masuri in loc sa aleaga sa ne omoare pe tacute pe toti?

    Gandire diabolica a unor elite ingamfate si ticaloase.

  2. Un lucru care trece deseori neobservat si care intra in aceeasi categorie de depopulare medicala ca si avortul sau vaccinarea cu mercur este cezariana.

    Cezariana se poate face doar de doua ori deci automat o limitare a numarului de copii pe care poate sa ii nasca o femeie.

    Deoarece cezariana poate fi programata, medicul care a supravegheat sarcina insista si de multe ori reuseste sa sperie si pacaleasca pacienta fara cunostinte medicale sa accepte, are astfel sansa sa se asigure ca nu primeste un alt medic spaga/cadoul (deloc de neglijat) la nastere, nasterea normala este imprevizibila ca data si se poate face la urgente de alt doctor.

    Asadar cezariana este sustinuta si trecuta cu vederea de cei din conducere si mass media iar avaria medicilor este lasata libera pentru a avea inca o metoda de a tine natalitatea in frau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE