X

Ecumenisti, dar siguri pe ei

de null
Saptamana uraciunii ecumeniste

Raspuns la articolul:Ziarul “Lumina” despre vizitele cadrelor didactice la muzeul „Casa Vlădicăi“, locul copilăriei ECUMENISTILOR PRIGONITORI: Arhiepiscopul Ioachim Giosanu Băcăuanul și sora sa Iosefina Giosanu, stareţa Mănăstirii Văratec

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ecumenisti, dar siguri pe ei

In Romania, celor care vor sa se ingradeasca de orice erezie, pronia dumnezeiasca isi arata neintrerupta lucrare. Reactia parintilor ortodocsi, si chiar a copiilor, impotriva oricarei devieri de la dreapta credinta, fie ca este venita din partea profesorilor de religie ecumenisti, fie din partea preotilor ecumenisti, a capatat noi forme.

Ca in multe scoli din tara, in scolile din Roman au inceput sa se faca “rugaciuni in comun” la orele de religie: ortodocsi cu papistasi, protestanti, musulmani, etc. Cand au aflat ce se intampla, multi parinti ortodocsi si-au retras copiii de la ora de religie, profitand de faptul ca este facultativa, ferindu-i in acest fel de indoctrinarea ecumenista a profesorilor de religie, adica de erezie.

Acum se profita de facultativitatea orei de religie pentru a scapa copiii de ereziile strecurate intentionat in manualele de religie, promovate de acesti profesori, si pentru a-i scapa de “rugaciunile in comun” din scoli, care sunt de fapt o extensie pe tot parcursul anului a “saptamanii uraciunii ecumeniste” a clericilor BOR din ianuarie.

De fapt, profesorii de religie sunt pusi acum sa suplineasca raspandirea ereziei ecumeniste la nivelul copiilor in locul preotilor ecumenisti din parohii.

In comuna Cordun, langa Roman, s-a organizat anual in perioada 2008-2017 “saptamana uraciunii ecumeniste”.

Preotii ecumenisti din Cordun au chemat papistasi (autointitulati “cercetasii din Pildesti”) in sfantul locas rugandu-se in comun cu acestia. Imaginile din diferiti ani sunt cam la fel: popa papistas in fata Usilor imparatesti cu doi preoti filopapisti, copii multi adusi pentru a-i indoctrina de mici, “rugaciuni in comun, cantece si momente de destindere”.

Internetul e plin de articole de genul “Cercetasi din Pildesti , la biserica din Cordun” in care preotii Constantin Tiron si Mihai Bordei isi afirma “speranta ca cei din generaţia de acum să fie viitorii înfăptuitori a ceea ce se aşteaptă dintotdeauna, adică unirea bisericilor”.

cercetasii papistasi la biserica ortodoxă din Cordun
ortodocsi, papistasti si filopapistasi

Majoritatea a aflat de tradarea ortodoxiei din Creta, chiar dupa 10 ani de practicare insistenta a “saptamanii uraciunii ecumeniste”.

Acum putini credinciosi mai intra in biserica pangarita din Cordun si foarte rar vreun copil.
Sa ne miram ca acesti preoti ecumenisti au scurtat Liturghia? Ei nu mai rostesc intreita rugaciune “Doamne, mantuieste pe cei binecredinciosi” dupa intrarea cu Sfanta Evanghelie in altar.

Sa ne miram ca botezul copiilor il fac cu o singura afundare si trei stropiri sau ca fac cununii mixte cu papistasii, cu aprobarea E.S. Monsenior Ioachim Bacaoanul, ereziarhul Episcopiei
Romanului si Bacaului, ca niste slugi ecumeniste devodate?

Nu trebuie sa ne miram. Ecumenistii au facut acelasi lucru tot timpul cu viclenie si de multe ori pe ascuns, insa acum sinodul talharesc din Creta le-a legalizat activitatea. Tot ecumenisti vicleni au ramas, dar acum sunt mai siguri pe ei.
Siguranta acestora este identica cu cea a papistasilor si filopapistasilor din timpul lui Ioannis Vekos, pe care Maica Domnului i-a numit “vrajmasii mei si ai Fiului meu” cand au navalit la Manastirea Zografu.

Un parinte ortodox

P.S.
Din articolele nenumarate de pe internet:

“Saptamana uraciunii ecumeniste” cu E.S. Monsenior Ioachim Bacaoanul:
http://ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20040134

“Saptamana uraciunii ecumeniste” la Cordun in 2008-2017:
http://ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20080144

http://www.ziarulderoman.ro/cercetasii-din-pildesti-in-popas-la-biserica-sfantul-gheorghe-din-cordun/

http://www.ziarulderoman.ro/cercetasii-din-pildesti-au-vizitat-biserica-ortodoxa-din-cordun/?upm_export=print

 

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE