X

O lecție pentru restul SOCIETĂȚII. Salvată de un OM al STRĂZII care și-a dat ULTIMII bani pentru a o AJUTA

de null

O tânără din Statele Unite a strâns 225.000 de dolari pentru un om al străzii care i-a dat singurii săi 20 de dolari că să o ajute să-și cumpere benzină după ce rămăsese noaptea în pană pe o autostradă din Philadelphia, relatează EFE.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Kate McClure a reușit să strângă suma pe „gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile.  Tânăra a povestit că omul străzii a găsit-o în mașină, disperată că i se terminase benzina, la ieșirea de pe autostradă, notează Agerpres.

Omul străzii, identificat drept veteranul militar John Bobbitt, 34 de ani, s-a apropiat de ea și i-a cerut să încuie portiera și să rămână în mașină. După un timp s-a întors cu un bidon de benzină.

„Johnny se așează pe marginea străzii în fiecare zi cu un carton în mână, m-a văzut că m-am oprit și că se întâmplă ceva (…) Și-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină și să se asigure că ajung cu bine acasă”, a povestit tânăra în vârstă de 27 de ani.

Tânăra a început să vină la locul unde Johnny obișnuia să cerșească pentru a-i aduce bani și haine, dar i-a venit ideea să apeleze la site-ul „gofundme”, la 10 noiembrie. Cu banii strânși ea dorea să-i închirieze lui Johnny o locuință și să-i cumpere o mașină veche pentru ca bărbatul să poată începe o nouă viață.

Deși scopul său era de a strânge 10.000 de dolari pentru Johnny, colecta a depășit toate așteptările ajungând la suma de 225.000 de dolari în mai puțin de o lună.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Acesta nu este singurul caz in care vedem ca oamenii strazii aflati ei insisi in nevoie sunt mult mai sensibili la nevoile aproapelui decat ceilalti oameni ai societatii.

Acestia ne dau cele mai mari lectii de dragoste pentru aproapele.

Cititi va rog si:

Dovada de DRAGOSTE pentru APROAPELE la un om al strazii dupa atacul de la Manchester Arena

SACRIFICIUL SUPREM al unui batran om al strazii. Cati dintre noi suntem in stare de asa ceva?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button