X

Institutul de Medicină Legală confirmă că părintele Ioan Ungureanu a fost victima unei agresiuni fizice în ziua în care biserica din Orășeni a fost luată cu asalt de MMB

După cum știți, argumentele „teologice” ale reprezentanților Mitropoliei Moldovei și Bucovinei față de opozanții pseudo-sinodului din Creta se rezumă doar la topoare, ciocane, insulte și minciuni căci nici nu au altceva a arăta când Sfânta Scriptură și Tradiția Bisericii le stau împotrivă. Cu astfel de argumente este terorizat de aproape un an și părintele Ioan Ungureanu de la schitul Orășeni, care a fost victima ultimei descinderi a funcționarilor MMB, ce nu pot fi numiți slujitori ai Domnului, chiar dacă poartă sfințitele veșminte. După cum a relatat și portalul nostru, în ziua de Duminică 12 noiembrie, biserica schitului Orășeni a fost luată cu asalt, iar părintele a fost agresat fizic, chiar dacă începuse Sfânta Liturghie. Vă prezentăm și certificatul medico-legal, care atestă agresivitatea cu care ecumeniștii încearcă să-și impună doctrina lor eretică.

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. institutiile ce trebuie sa faca intrebari, le intreaba pe batranele de la colt de strada, cu ce drept isi vand legaturile de patrunjel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!