X

Implementarea AGENDEI 2030 (un set de legi antihristice) în România a devenit o PRIORITATE, conform lui László Borbély

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prioritatea României va fi legată de dezvoltarea durabilă și implementarea Agendei 2030, spune László Borbély, Consilier de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, care a prezidat, miercuri, la Timișoara, sesiunea de dezbateri, legată de implementarea Agendei 2030 la nivel global. 

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului a organizat miercuri la Timișoara Seminarul Regional “Împreună pentru dezvoltarea durabilă”. Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri regionale pe care departamentul și-a propus să le organizeze. România s-a alăturat liderilor celor 193 state membre ale ONU la Summit-ul privind dezvoltarea din septembrie 2015 adoptând Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, un program de acţiune globală în domeniul dezvoltării cu un caracter universal şi care promovează echilibrul între cele trei dimensiuni ale dezvoltării durabile – economic, social şi de mediu. Pentru prima oară, acţiunile vizează în egală măsură statele dezvoltate şi cele aflate în curs de dezvoltare. Agenda 2030 conține 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD). Prin intermediul lor s-a stabilit o agendă de acţiune pentru următorii 15 ani în vederea eradicării sărăciei extreme, combaterii inegalităţilor şi a injustiţiei şi protejării planetei până în 2030.

”Fără ajutorul tuturor segmentelor societății, fără o instituționalizare și la nivel local al implementării Agendei 2030, nu vom putea atinge masa critică necesară pentru a face o schimbare durabilă. Revizuirea Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă este doar primul pas. Implementarea acesteia este partea cea mai importantă care va face diferența. Este o perioadă foarte importantă pentru România, deoarece, privind implementarea Agendei 2030 ne-am angajat să prezentăm Raportul Național Voluntar din iulie 2018. În 2019, România va deține Președenția Uniunii Europene. Va fi un an important la nivel global și la nivelul Uniunii Europene, pentru că atunci se va finaliza un raport și un document de referință privind implementarea Agndei 2030. Prioritatea României va fi legată de dezvoltarea durabilă și implementarea Agendei 2030,  acesta este unul dintre motivele pentru care a fost înființat acest departament”, a punctat László Borbély cu ocazia seminarului de la Timișoara.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Agenda 2030 ONU: un plan de instaurare a unui socialism global

Un plan pe termen lung pentru a impune socialismul pentru intreaga omenire, denumit „Agenda 2030” si „Agenda Dezvoltarii Sustenabile” a fost prezentat vineri, 25 septembrie 2015, in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, si primit de participanti cu aplauze furtunoase. Toate cele 193 de delegatii guvernamentele adunate la aceasta adunare ONU – de la regimuri comuniste, dictaturi islamiste pana la „democratiile” din vest – au promis ca vor sustine implementarea acestui plan.

Citiți vă rog integral: AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Imi pare rau ca te contrazic Ortodoxinfo, dar asta nu este socialism global ci o combinatie hidoasa de communism cu nazism.

    1. Vazduh

      Comunismul fiind ce?

      Pe de alta parte, chiar in cazul nazismului, care era denumirea in germana?

      Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei

      Stii cum se traduce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button