X

Imperiul SOROSIST impune INTEGRAREA EUROPEANĂ a SERBIEI: Fiul lui George Soros a discutat cu președintele Alexander Vucic

Președintele Serbiei Alexander Vucic l-a primit luni la Belgrad pe Alexander Soros, un membru al Comitetului Global al Fundației Pentru O Societate Deschisă.

Agenția sârbă de presă Tanjug relatează că „Alex Soros este cel mai mare fiu al miliardarului George Soros, cu care Vucic s-a întalnit la sfârșitul lunii septembrie la New York.”

Potrivit relatării, Vucic a spu atunci că „a dorit ca Soros să audă părerea lui despre Balcani, despre situația și viitorul regiunii.”

Este o ocazie să ne prezentăm punctul nostru de vedere în diferite locuri de pe glob și de asemenea să auzim ce gândesc ceilalți , care nu au sub nicio formă obligația să vadă lucrurile la fel ca noi.”

Biroul Președintelui a emis luni un comunicat prin care spune că Vucic s-a întâlnit cu „Alex Soros, Vicepreședintele Comitetului Director al Fundațiilor pentru O Societate Deschisă,” și că au discutat „despre cooperarea regională și suportul fundațiilor pentru integrarea europeană a Serbiei, despre reformele în media și despre supremația legii.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. pai daca nici asta nu e multuculturalism sorosist, atunci suntem un intreg popor spalat pe creier…

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-proiect-girat-si-sprijinit-de-Ministerul-Culturii-si-ICR-a-realizat-un-clip-de-promovare-a-tarii-%E2%80%9ERomanIA-centenara-este-o-tanara-de-CULOARE-imbracata-in-IE.-REACTII-vehemente-ale-romanilor.-VIDEO-147605

    va dati seama pana unde are intinse tentaculele aceasta retea? In fiecare guvern care se schimba, indiferent cine vine, chiar daca se declara luptator impotriva lui… . Iar la ICR, institutia asta a fost sorosista inca din nascare, de pe vremea uneltei gds patapievici… Si sunt platiti din bani publici ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!