X

Imperiul SOROSIST impune INTEGRAREA EUROPEANĂ a SERBIEI: Fiul lui George Soros a discutat cu președintele Alexander Vucic

de null

Președintele Serbiei Alexander Vucic l-a primit luni la Belgrad pe Alexander Soros, un membru al Comitetului Global al Fundației Pentru O Societate Deschisă.

Agenția sârbă de presă Tanjug relatează că „Alex Soros este cel mai mare fiu al miliardarului George Soros, cu care Vucic s-a întalnit la sfârșitul lunii septembrie la New York.”

Potrivit relatării, Vucic a spu atunci că „a dorit ca Soros să audă părerea lui despre Balcani, despre situația și viitorul regiunii.”

Este o ocazie să ne prezentăm punctul nostru de vedere în diferite locuri de pe glob și de asemenea să auzim ce gândesc ceilalți , care nu au sub nicio formă obligația să vadă lucrurile la fel ca noi.”

Biroul Președintelui a emis luni un comunicat prin care spune că Vucic s-a întâlnit cu „Alex Soros, Vicepreședintele Comitetului Director al Fundațiilor pentru O Societate Deschisă,” și că au discutat „despre cooperarea regională și suportul fundațiilor pentru integrarea europeană a Serbiei, despre reformele în media și despre supremația legii.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. pai daca nici asta nu e multuculturalism sorosist, atunci suntem un intreg popor spalat pe creier…

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-proiect-girat-si-sprijinit-de-Ministerul-Culturii-si-ICR-a-realizat-un-clip-de-promovare-a-tarii-%E2%80%9ERomanIA-centenara-este-o-tanara-de-CULOARE-imbracata-in-IE.-REACTII-vehemente-ale-romanilor.-VIDEO-147605

    va dati seama pana unde are intinse tentaculele aceasta retea? In fiecare guvern care se schimba, indiferent cine vine, chiar daca se declara luptator impotriva lui… . Iar la ICR, institutia asta a fost sorosista inca din nascare, de pe vremea uneltei gds patapievici… Si sunt platiti din bani publici ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.