X

Grecii ne arată iar cu degetul IERARHII ecumeniști pentru o blasfemie petrecută în fața PSEUDO-episcopului Siluan al Italiei: Preot ortodox pupă mâna unui papistaș

de null

https://www. youtube.com/watch?v=fRUaWBJT0ao

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La minutul 1:20 se poate vedea această imagine, cu blasfemia săvârșită de preotul ortodox prin sărutarea mâinii unui “episcop” papistaș.

Chiar dacă a fost ajutat pentru primirea acelui teren, un preot ortodox nu are voie să facă asemenea lepădare de credință, recunoscându-i implicit preoția și episcopatul acelui eretic. Scandalos este și lipsa de reacție a pseudo-episcopului Siluan al Italiei față de acest gest al preotului. Dar Siluan Span este foarte cunoscut pentru abaterile de la Dreapta Credință.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Ce beneficii ? Cladiri , terenuri ? si ? vindem credinta – sufletul ??? ei si asa nu mai au ce face cu bisericile . ( asa au avansat ) caci le vand la imobiliare sau le dau ptr. moschei sau le lasa in paragina . Deci cel mai fericit caz este sa le dea la ortodoxi sa se slujeasca in ele adevaratului Dumnezeu . Asa ca , nu este motiv de pupat mana . pupatul mainii este tradarea credintei .

  1. Auziti ce spune Siluan! De la minutul 2:59: “In primul mileniu crestinii din orient si din occident am luat impreuna deciziile dogmatice si de organizare are bisericii, totul s-a infaptuit intr-un mod unitar. Din pacate din 1054 patriarhiile din occident si din rasarit s-au despartit iar acum 50 de ani pentru prima data papa Paul al 6-lea si patriarhul ATENAGORAS au reluat problema si au retras scomunicarile pe care si le aruncasera DIN DIFERITE MOTIVE”!!!!!!!!

  2. Il vindem pe Hristos pentru o stare caldicica! Vai de romanasii nostri care se instraineaza de Adevar si imbratiseaza iubirismul ieftin si fatarnic al occidentului !

  3. Mult li s-a dat, mult li se va cere (lor preotilor de la Dumnezeu prin hirotonie).
    Pana la urma, voi toti care comentati nu va bucurati ca puteti intra intr-o biserica ortodoxa si va puteti ruga, spovedi, impartasi cu Sfintele Taine ale Mantuitorului?
    As fi curioasa sa stiu care dintre voi si-ar asuma o asa mare raspundere sa mearga la dialoguri si intalniri cu ei, papistasii, rugandu-se in acelasi timp Domnului sa le acorde o biserica sau alta incinta unde sa poata savarsi Sfanta Liturghie…
    Cea mai usoara munca de pe pamant este aceea de a CRITICA pe altii. Tocmai din acest motiv sunt mai multi critici decat artisti.
    Voi toti care comentati cu rautate traiti in Italia sau in Romania?
    Rugati-va lui Dumnezeu pentru toti acesti preoti si episcopi care duc in spatele lor povara mantuirii sufletelor a sute de mii de romani ortodocsi care traiesc departe de casa, de neam si de tara.

    Rugati-va lui Dumnezeu ca sa nu cadeti voi insiva in capcana diavolului de a judeca, critica si batjocorii preotii si episcopii. Nu-i luati locul lui Dumnezeu , doar El este Dreptul Judecator. Credeti ca nu-i vede Dumnezeu, credeti ca nu ne vede Dumnezeu pe fiecare dintre noi ce facem in fiecare moment si ce ganduri avem?
    Vai, nu va amagiti singuri fratilor, este inca suficient timp de mantuire. Sa ne rugam Domnului ca pe toti sa ne intoarca la El.

    Iertare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE