X

VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

vedeți video aici.

Imagini cu profanarea schitului Orășeni de către trimișii pseudo-mitr. Teofan Savu

NOTĂ OrtodoxINFO

Precizare importantă:  În ziua in care funcționarii mitropolitului semnatar in Creta i-au spart usile bisericii cu toporul, parintele Ioan a dat dovada de discernamant teologic si de smerenie imparțind credincioșilor un pliant in care ii indemna sa nu cada in capcana de a-i considera eretici pe toti membrii Bisericii stramoșești.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

 1. Lasati macar un Preot sa slujeasca Domnului in tot judetul…VETI DA GREU SI ASPRU RASPUNS…NU PRIGONITI BISERICA LUI HRISTOS…NIMIC NU E AL VOSTRU….MAI ALES SUFLETELE NOASTRE…IUBIM NEPOMENITORII…LASATI I IN PACE!

 2. Vreau să transmit ceva Pr. Ioan Ungureanu, că dacă a reușit să pornească înregistrarea pe camera dânsului, și dl. Marian Timofte cel păgân i-a luat camera în timp ce filma, ca să o distrugă, atunci toată înregistrarea se află pe cardul de memorie al camerei(până la momentul distrugerii efective a aparatului) aceasta incluzând și momentul în care i se smulgea camera și distrugerea propriu-zisă, și se poate recupera și folosi ca dovadă.

 3. Prin această descindere forțată, MMB a încercat să-i arate Părintelui Ioan cum se explică și se aplică Pilda Samarineanului milostiv în cheia “ecumenismului lucid”.
  Vrednic este Părintele Ioan și comunitatea pe care o păstorește!

 4. Parca am fi in gulag. De neimaginat ! Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne fereasca de planurile viclene ale tovarasului Teofan Savu ! Doamne, linisteste aceasta vulpe vicleana si da-i gandul cel bun !

 5. Vrednic este străjerul neinfricat al Schitului, părintele Ioan Ungureanu! Vă îmbrățișăm cu toată dragostea părinte și vă suntem alături cu rugăciunea și cu fapta oricând este nevoie. Cinste ostașilor care astăzi v-au fost alături!

   1. Credincioșii care au apărat Schitul Orășeni! Pãrintele Ioan a reușit să îndepărteze inamicul cu ajutorul enoriașilor. Asta face un comandant bun de oști: este el însuși viteaz și insuflă curaj oștenilor.

 6. Acestia sunt noii păstori “ortodocși” cu cugetare eretica. Acestia sunt “ortodocșii” cei plini de dragoste catre “fratii” lor eretici, insa neiubitori de Hristos si Biserica Lui. Acestia sunt noii Ana si Caiafa a vremurilor acestora de apostazie generalizată. Acestia sunt păstorii “ortodocși” care isi pun sufletul pentru aproapele lor de alta “confesiune si in acelasi timp lupta impotriva fratilor lor “legitimi”, ajutand foarte eficient la intronarea antihristului, fiind de multa vreme in duh cu acesta. Acestia sunt noii eretici cu masca de ortodocși si a fost de mare nevoie acest “sinod” ca sa se vadeasca cati eretici ascunsi erau in Biserica. Vai vouă ereticilor vârstnici care loviri permanent cu piciorul in repusă.

 7. Rusine !!! tuturor celor care a-ti participat la aceasta ierosilie , reprezentantilor MMB. si celor de la administratia publica , care si-au insusit competente pe care nu le au ; ( prefect , primar, politie …) . pe cine reprezentati voi ???

  Parinte Ioan . Dumnezeu sa va dea putere si rabdare , sa biruiti toti vrajmasii vzuti si nevazuti . Va iubim ! si suntem cu gandul si cu inima alaturi de Sf. voastra .

 8. Ereticii MMB au intrat in panica. N-au cu ce sa se prezinte la raport, la Daniel Ciobotea. Tremura din toate incheieturile. Credinciosii Parintelui sunt adevarati strajeri ai Sfintei Ortodoxii. Preot vrednic, credinciosi pe masura. Rusine celor cateva cozi de topor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE