X

VIDEO: Filmări din timpul asaltului asupra schitului Orășeni

de null

UPDATE: VIDEO: NOI înregistrări cu momentul în care reprezentanții MMB bruschează pe Părintele Ioan Ungureanu și ocupă abuziv sfântul altar. Credincioșii își apără Părintele duhovnic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.facebook.com/elenasiionut.carpen/videos/1922158948049884/

https://www.facebook.com/elenasiionut.carpen/videos/1922152041383908/

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

15 comentarii

 1. Rusine sa le fie! in loc sa fie in bisericile lor sa slujeasca Sfanta Litrurghie, acesti lupi imbracati in haine de oaie umbla si stica linistea acestui sat si acestei parohii! Vai si amar de capul lor!

 2. Mihaela, esti in eroare totala! Acesti 2 preoti impreuna cu jandarmii au spart usa bisericii si au intrat cu forta in biserica! Daca tie maine iti sparge cineva casa, si intra peste tine, tu ii vei lasa in pace sa-ti spuna ce vor, mai bine zis ca vor sa te dea din casa afara, sa-ti sparga telefonul/camera de filmat, si sa aduca pe altcineva in locul tau. PR Ioan a fost hirotonit de un episcop care acum 17 ani nu promova erezia ecumenista, ca in vremurile de acum!

 3. Minti ca o nesimtita, Mihaela. Eu cunosc exact situatia din acea parohie si-ti spun ca daca. nu erau credinciosii sa-l apere demult il indepartau pe Parintele. Minti si cand spui ca Parintele ar fi rom Chiar asa de-ar fi, e un preot vrednic, nu fost, Si tie, si lui Savu Teofan va spun ca iadul are o mare ,,calitate”: este foarte primitor, asa ca n-aveti decat sa continuati cu minciunile voastre murdare. Cultura vad ca nu prea-ti da tarcoale.

 4. De ce mi-ati sters comentariul in care intrebam de ce a trebuit sa sparga usa? se slujea cu ea incuiata duminica dimineata?

 5. Mihaela, tu daca vezi ca vin furii sa-ti sparga casa incui usa sau o lasi deschisa si-i mai poftesti si la masa? ce e asa de greu de inteles?

 6. Episcopia taie si spinzura in teritoriu ,ce nu ati inteles?Dar asemenea fapte nu ii fac cinste.Bisericile ,mai ales la sate suntContributia Exclusiva Materiala a satenilor si cred ca si ei au un cuvint de spus in asemenea cazuri.Dar este confiscata de episcopie de pe vremea trecuta si uitata sa fie retrocedata locuitorilor din teritoriu.

  1. Intradevăr! Episcopii nu mai au gandul la Hristos, ci la bani! Ei se cred peste Hristos! Nu se mai tem de Dumnezeu!
   Este acolo, sus, un judecator! Cum si papa Ioan Paul al II-lea, este in iad; multi dintre acești Episcopi vor ajunge langa el, la ordinul Domnului nostru Iisus Hristos.

   1. Este un singur Judecător care ne va judeca pe toți după faptele noastre bune sau rele. Cine provoacă tulburare și suferință intre creștini? Nu cumva diavolul?Ah, știam că vor veni aceste zile de cernere, dar să ne bucurăm când suntem prigoniți pe nedrept. Lipsa dialogului între cele două tabere denotă lipsa dragostei dumnezeiești.Ma înșel? Pe de altă parte legat de ” sinodul cretan”, el nu are putere de decizie deoarece nu a fost semnat de multe biserici surori, el având mai degrabă caracter consultativ.Eu cred că diavolul și-a băgat coadă și i-a înșelat pe toți: pe uni cu nesupunerea iar pe alți prin graba caterisirii.Trist să vedem aceste lucruri in Biserică

    1. A nu te supune ereziei și păstorului eretic nu e înșelare, ci apărarea dreptei credințe! Asta ne învață toți Sfinții Părinți să facem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button