X

NEPOMENIREA – ȚEPUȘA în care au lovit cu piciorul ECUMENIȘTII din BOR

de null
sinedriul BOR îl răstignește periodic pe Hristos

De la ereticul sinod din Creta, asistăm periodic la noi abuzuri săvârșite de ierarhii BOR care vor să impună cu orice preț acceptarea documentelor eretice semnate de către ei la pseudo-sinodul din 2016. Deși preoții, monahii și mirenii care au întrerupt pomenirea și comuniunea cu ierarhia ERETICĂ, au respectat întocmai Sfintele Canoane, stabilite de Sfinții Părinți pentru astfel de cazuri, tot ei sunt catalogați ca fiind înafara Bisericii și drept urmare sunt alungați, scoși cu forța din mănăstiri, schituri și parohii.

Cei care au întrerupt pomenirea și-au asumat o cruce grea, căci pe lângă faptul că trebuie să lupte cu erezia ecumenistă, acum sunt loviți și de cei care ar trebui să păstorească turma și să o păzească de lupii cei răpitori de suflete. De fapt, păstorii sunt cei mai de temut prigonitori, lupi în piei de oaie, ce recurg la metode josnice, de cea mai joasă speță pentru a înlătura pe cei ce se împotrivesc ereziei. De la alungarea unor maici în plină iarnă, la bătăi din partea maicilor puse de stareță, până la mutarea unui monah imobilizat într-un scaun la schitul Rădeni sau ocuparea cu forța a unor sfinte altare, cu ajutorul jandarmeriei – organul opresiv al conducerii mafiote a statului român, acestea sunt faptele ce caracterizează mai nou pe preasfințiți, înaltpreasfințiți sau preafericiți.

Iată de câtă cuvioșie, bunătate și smerenie, ca să nu mai vorbim de dreaptă credință, dau dovadă cei pe care lumea îi adulează la vederea mitrelor sclipitoare, crezând în legendele lansate de zvonaci despre multa lor rugăciune și postire.

Testul NEPOMENIRII îi arată și în văzul lumii, căci Dumnezeu le știe viclenia înainte de a se naște, pe mai marii Sfântului și Marelui Sinod din Creta”, că nu sunt altceva decât niște FIARE inumane, ce l-ar răstigni mai mișelește pe Hristos. Era nevoie de această ispită în Biserică, pentru ca bunul Dumnezeu să-i vădească în fața credincioșilor, pe noii Ana și Caiafa, pe cei mai feroce decât Dioclețian și Maximian, pe prigonitorii cei din urmă, ce-i pregătesc calea lui antihrist. Iar ei au lovit cu piciorul în țepușă, asemeni lui Saul, care se împotrivea răspândirii Evangheliei lui Hristos.

Acești slujitori ai ecumenismului, care va deveni viitoarea „biserică” a lui antihrist, nu au acceptat nicio cale de dialog pentru a dezbate documentele adoptate în Creta, dar le-au impus cu forța, cu teroarea, cu amenințarea.

Ce suflet de sălbăticie să ai încât să urăști de moarte pe cei care se luptă pentru Hristos, pentru a-I sluji curat în Sfânta Biserică, păstrând fără de pată învățăturile Sfinților Părinți? Ce vină are părintele Ioan Ungureanu, încât să fie trântit la pământ, scos cu forța din Sfântul Altar din timpul Sfintei Liturghii, incercuit de jandarmi, siluit să asiste cum esta spartă ușa bisericii veche de 400 de ani? Sau maicile scoase în plină iarnă din mănăstire sau cele bătute de propriile surori de mănăstire, toate cu buna știință și „binecuvântare” a mincino-mitr. Teofan Savu?

Treziți-vă frați creștini și osebiți-vă de această ierarhie apostată, că vă pierdeți mântuirea. Faceți pasul în masă către NEPOMENIREA lor, să rămână singuri și cadă ca putregaiul din sfânta Biserică! Noi să rămânem în Biserică și să o păzim de schismă și de erezie, și bunul Dumnezeu ne va rândui și ierarhii pe care îi vom merita, dacă vom mărturisi. Dacă veți rămâne în acest compromis cu ereticii, atunci e clar că nu meritați ierarhi ortodocși și de osânda lor veți avea parte. Să nu fie!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Întrebare. Ce tablou este în spatele preanefericitului și ce reprezintă mâna întinsă din fundal, ca și cum ar fi în fața Lui Hristos?

 2. Poate acum cei ce trebuie vor intelege cum a fost si cu schimbarea calendarului in 1924…Tot din dorinta de a se alinia „bisericii apusului”.
  Asa erau si atunci goniti..batuti..inchisi oamenii bisericii. Si tot de „oamenii bisericii” ca si acum, aliati cu securitatea pe acea vreme.
  Doar pentru ca doreau sa pastreze ceea ce Sfintii Parinti au lasat sa nu fie schimbat multi au ajuns sfinti..altii pastreaza si acum ranile nesupunerii.
  Istoria se repeta…randurile se subtiaza!

 3. Foarte buna observatia..”Inceputurile sunt asemanatoare”…si daca ACUM Preotii nu se vor supune cerintelor „PreaInaltilor”….cam care credeti ca ar fi continuarea? Dar sfarsitul???
  Ce vor face preotii daca vor fi caterisiti? daca vor fi dati afara din biserica ca fiind „nesupusi” si „neascultatori”?
  Ce este mai rau sa accepte stricaciunea/schimbarea/erezia si sa ramana in Biserica „Oficiala”? sau, sa ramai neschimbat, cu randuiala lasata de Sfintii Parinti si sa fi catalogat ca Schismatic/Stilist?

  1. Biserica oficiala e cea cu continuitate apostolica, din care pleaca doar ereticii si schismaticii. Asa ca nu au decat sa ne prigoneasca/cateriseasca, caci se exclud singuri din Biserica.

 4. Da, da, da..sa nu uitati aceasta fraza! :))) Sunteti diplomat si ocoliti un raspuns real :)) Imi place increderea Dvs. insa pe alocuri pare/este utopica.
  Sa va ajute Dumnezeu si sa ne ajute tuturor… insa, la cum evolueaza toate lucrurile…in toate sferele, dar mai ales in sfera Duhovniceasca/sufletesca..ma tem ca foarte,foarte curand normalul, firescul si chiar Bunul Dumnezeu vor fi scoase in afara legii. Atunci se vor cerne …poate alti „stilisti”
  Toate cele bune!

 5. se vede treaba ca absolut nimic nu mai este intreg si neatins in tara noastra. Totul s- apangarit, s-a ciopartit si uratit. Suntem la o mare rascruce ca neam. Pe de o parte am fost si suntem pedepsiti de FMI si oculta financiar-masona khazaro-evreiasca la destramarea nationala, subminare economico-financiara, militara, agricola-alimentara, teritoriala, etc. pentru nesupunerea regimului trecut si achitarea datoriei externe (a se citi independenta fiananciara a Romaniei sub patriotul Ceausescu) , pentru bogatiile solului romanesc, pentru creierele sclipitoare ce le-a dat si le mai da acest neam binecuvantat, iar pe de alta parte acum vad ca nici Biserica neamului nu-si mai indeplineste functia de protectoare a lui ci joaca si ea la doau capete. Ori cu Dumnezeu ori cu Mamona!, trebuie ales! Eu sunt de parere ca daca mai stam asa blajini se va alege praful de noi si urmasii nostri.
  Hristos a spus sa intoarcem si celalat obraz, dar nu sunt decat doi obraji, at treilea nu exista. Asadar, daca Stefan si alti viteji ca el intorceau si al treilea sau al zecelea obraz astazi eu va scriam in turceste, ungureste sau ruseste iar voi citeati asisderea. In dreapta socoteala crestineasca eu am inteles ca se cuprinde atat intelepciunea pacii si a bunei vietuirii cu aproapele dar si cea a luptei cand e vorba de vreo amenintare fie pe fata fie perfida cum e cea de acum. Si inca ce amenintare, de viata si de moarte. Avem oare ochi si urechi de priceput? Ceasul e al al XII-lea. Trebuei sa strangem randurile toti cei ce simtim romaneste si atat, crucea si tricolorul ne-au ramas simboluri sfinte, uniti doar in acestea (fara alte culori politice, de orice sorginte ar fi ele, dezbinatoare) vom fi puternici! va imbratisez! Cu Dumnezeu inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.