X

Campanie în Polonia de motivare a cetățenilor pentru a face mai mulți COPII: ,,URMAȚI exemplul IEPURLOR”

Ministerul Sănătății de la Varșovia a lansat un video, ca parte a unei campanii, în care polonezii sunt încurajați să facă mai mulți copii pentru a spori natalitatea țării.

Polonia se confruntă cu dintre cele mai mici rate de natalitate din Europa. Din acest motiv, guvernanții au hotărât să lanseze o campanie națională pentru a contracara acest trend demografic îngrijorător, scrie digi24.ro.

Simbolul ales de Ministerul Sănătății? Iepurele.

În clip apar mai mulți iepuri cu papioane și cravate roșii într-un decor feeric de natură, o combinație între pictura lui Henri Rousseau și Alice în Țara Minunilor, în timp ce un cuplu tânăr se bucură de un picnic romantic.

Naratorul spune pe fundal:

„Dacă veți dori vreodată să deveniți părinți, urmați exemplul iepurilor”.

Ministerul Sănății a precizat într-un comunicat de presă că încearcă să încurajeze polonezii să devină părinți cât încă mai sunt în anii lor de maximă activitate reproducătoare și că, apelând la simbolul iepurelui, a vrut să sensibilizeze publicul în legătură cu problema natalității „fără a ofensa pe cineva”, transmite The Guardian.

NOTĂ OrtodoxINFO

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!