X

Razboiul s-a terminat, DE CE mai stau REFUGIATII in Europa? De ce MAI VIN si altii?

Slight problem
Foto: http://worldtribune.com/life/there-appears-to-be-a-slight-problem-in-the-new-post-arab-spring-middle-east/

De cand a inceput valul de refugiati sa navaleasca in Europa, mass-media si oficialitatile ne tot repetau lozinca: “Nefericitii fug de razboiul din Siria”. Asta cu toate ca majoritatea era formata din mase imense de negri si alte neamuri, fara absolut nici o legatura cu respectiva tara. Dar sa zicem ca-i ca ei, adica toti erau sirieni. Ei bine, ISIS e ca si invinsa:Statul Islamic a pierdut ultimul bastion din Siria: „Orașul a fost COMPLET ELIBERAT de terorism”De ce mai stau refugiatii in Europa?Iata ce putem citi la Germania și Franța au creat un consiliu bilateral pentru integrarea imigranților de pe point.md:

 

Germania și Franța au activat marți un consiliu bilateral menit să favorizeze integrarea imigranților în cele două țări și să creeze un cadru de colaborare la acest capitol.

[…]

În prezent, circa un sfert din populația Germaniei are origini străine, fapt care a determinat guvernul de la Berlin că conceapă programe speciale de integrare.

[…]

Cei doi miniștri au prezidat marți prima sesiune de lucru a acestui consiliu, din care fac parte 24 de membri, câte 12 din partea fiecărei țări și printre care se numără experți și responsabili guvernamentali. Noul consiliu se va reuni în acest format de două ori pe an, întâlniri care vor coincide cu reuniunile bilaterale ale așa-numitei axe franco-germane.

 

Asadar, nu doar ca refugiatii nu au nici un gand sa mai plece din Europa, dar nici tarile europene nu au de gand sa-i trimita inapoi. Ba mai mult, vor mai veni si altii. Deci, cum e? Noi zicem ca motivul real este de fapt acesta:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

 

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

18 comentarii

 1. Acum vin fugarii de spânzurătoare, ghilotina sau plutonul de execuție! E perfect în Europa ,poți să faci ce vrei, să omori câți dorești ,să violezi câte femei sau copiii dorești ca oricum nu mai te condamnă la moarte nicăieri iar închisorile sânt la stadiu de hotel 3 *** pentru ei. Bomboana pe tort , ai priorități dacă dovedești ca ai fost luptător issis pentru loc de muncă și casa! Asta este occidentul ! România nu va așteaptă poate decât cu bomboanele dar pe …altceva. Nu islamizarii ROMANIEI!

 2. Intrebarea e simpla, raspunsul e complicat. Razboiul s-a terminat, dar multi nu prea au unde sa se mai intoarca. Iar unii nu vin din Siria, ci din alte state.
  Si mai e si alta intrebare, tiganii din Romania de ce au migrat, din cauza razboiului. Si de ce nu se intorc?
  Parerea mea ca nici macar Soros nu poate sa coordoneze o masa atat de mare de oameni, cel mult s-o manipuleze.
  Eu nu i-as invinui pe refugiati, probabil ca majoritatea sunt niste victime. Nimeni nu pleaca de nebun sa moara pe mare. Dar au fost impinsi, intr-un fel sau altul, sa migreze. Multi din cauza razboiului, e adevarat, dar printre ei s-au strecurat si altii, din alte zone, profitand de ocazie. Altora se pare ca diverse organizatii le-au oferit bani pentru a migra in Europa.
  Statele europene ar fi trebuit sa-si cordoneze eforturile (ce de-aia s-au grupat intr-o suprastructura numita UE) pentru reconstructia zonelor distruse de razboi si incurajarea refugiatilor sa se intoarca acasa.

  1. Și dacă de fapt la ei acolo în Africa, în Asia, în țările lor de origine sunt agenții de genul ”Work and Travel USA” (doar că în cazul dat e E.U., iar nu USA), adică de recrutare în masă a potențialilor imigranți (preferabil bărbați tineri de 20-40 ani, burlaci, apți de munca de mercenar), promițîndu-le marea și sarea în UE și dîndu-le chiar bani pentru a imigra din țara lor ca să ajungă în Europa? Bani ce vin prin fundațiile oligarhilor gen Soros, Gates ș.a.m.d.

 3. Intrebarea care ar trebui sa ne macine este de ce populația româniei migrează in masă pe timp de pace!Suntem pe locul 2 dupa Siria…

 4. Vremea Babilonului, amestecarea tuturor într-un singur neam. Trebuie să înțelegem că toate sunt de la Dumnezeu, noi trebuie să rămânem creștini în cuget, tari în credință și trăire. Bunul Dumnezeu să aibă milă de noi păcătoșii și să ne mântuiască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!